Rukouspyyntösi aihe on mukana esirukouksessa seuraavan sunnuntain jumalanpalveluksessa ja seurakunnan rukousryhmässä. Sunnuntain jumalanpalvelukseen tulevat esirukoukset tulee lähettää perjantaina ennen klo 14.00.

Esirukouspyyntö

Rukouspyyntösi aihe on mukana esirukouksessa seuraavan sunnuntain jumalanpalveluksessa tai seurakunnan rukousryhmässä.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.