MAHDOLLISUUS MUUTOKSEEN

Maaliskuun alussa polkaistaan käyntiin Mahdollisuus Muutokseen -mediamissio, jossa keskitytään kristinuskon ydinsanomaan: Jumalan armoon ja sovitukseen. Missiossa nostetaan esiin mielenkiintoisia paikallisten ihmisten muutoskertomuksia, jotka todistavat elävästä Jumalasta.

Kaikkiin kotitalouksiin jaetaan maksuton muutoskertomuksia sisältävä kirja Elämäsi Mahdollisuus.

Missiotapahtumat Kauhajoen seurakunnassa:

MA 5.3. Naisten saunailta Leirikeskus Majaniemessä (Nummilahdentie 505, Nummijärvi). Saunat klo 16.30, ohjelma klo 18, iltapala klo 19. Iltapala 4€.

KE 7.3. Entisten nuorten veisut Kauhajoen Koulukeskuksen yläkoulun jättiläisen portailla klo 19, Sirkku Ratus, Gospelkuoro ja bändi laulattaa toiveveisuja.
Suupohja rukoilee Karijoen srk-kodilla (Kirkkotie 12, Karijoki) klo 19. Järj. Karijoen srk

TO 8.3. Toivon torstai Kauhajoen kirkossa klo 18–20. Pieni pyhiinvaellus.

LA 10.3. Armon pisaroita – klubi-ilta, Lasse Pesu & Timpurin roudarit Pakarin vintillä (Topeeka 42) klo 18. Lippu 10€, sis. kakkukahvit. Lastenhoito järjestetty. Tulkkaus englanniksi.

SU11.3. Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, saarna Lasse Pesu. Messun jälkeen, klo 11.30 kahvit ja Lasse Pesun raamattuhetki seurakuntakeskuksessa.
Karijoen kirkossa harmonikkayhtye Celesten konsertti klo 18. Järj. Karijoen srk

TO 15.3. Pekka Simojoki ja EXIT konsertti Kauhajoen Koulukeskuksen liikuntahallissa klo 19. Vapaa pääsy. Lastenhoito järjestetty.

PE 16.3. Yrittäjien Hyvän mielen aamiainen Pakarin vintillä (Topeeka 42)klo 7.30, musiikissa Pekka Simojoki, puhe kirkkoherra Jouko Ala-Prinkkilä.

Pekka Simojoki ja EXIT koululaiskonsertti Kauhajoen Koulukeskuksen liikuntahallissa klo 10.

SU 18.3. Messu Kauhajoen kirkossa klo 10.
Elvis is back Kauhajoen kirkossa klo 18. 60-luvun herkkää Elvistä neliäänisesti laulettuna pianon ja kitaroiden säestyksellä. Elviksenä pastori Seppo Juntunen. Vapaa pääsy. Lastenhoito järjestetty. Tulkkaus englanniksi.

KE 21.3. Elämää kahdella mantereella; Johanna ja Markku Sarento kertovat elämästään Kanadassa ja Suomessa Pakarin vintillä (Topeeka 42) klo 19.  Vapaa pääsy. Omakustanteinen kahvitarjoilu. Lastenhoito järjestetty.

TO 22.3. Toivon torstai Kauhajoen kirkossa klo 18–20. Pieni pyhiinvaellus.
Elämäsi mahdollisuus -ilta Prosin talolla Karijoella, Kauhajoentie 7.

PE 23.3. Iltamessu Kauhajoen kirkossa klo 18. Tulkkaus englanniksi.

SU 25.3.  Mission Päätösjumalanpalvelus Kauhajoen kirkossa klo 15, saarna Jouko Ala-Prinkkilä, kahvit klo 15.50, Suomen raamattuopiston musaryhmä Kollektiivi: Voi mikä riemu! -konsertti klo 16.10.

*Lastenhoitoon ennakkoilmoittautuminen Merja Alapihalle merja.alapiha@evl.fi tai tekstiviestillä 050-3035450. Lastenhoito on maksuton