MAHDOLLISUUS MUUTOKSEEN

Maaliskuun alussa polkaistaan käyntiin Mahdollisuus Muutokseen -mediamissio, jossa keskitytään kristinuskon ydinsanomaan: Jumalan armoon ja sovitukseen. Missiossa nostetaan esiin mielenkiintoisia paikallisten ihmisten muutoskertomuksia, jotka todistavat elävästä Jumalasta.

Kaikkiin kotitalouksiin jaetaan maksuton muutoskertomuksia sisältävä kirja Elämäsi Mahdollisuus.

Missiotapahtumat Kauhajoen seurakunnassa:

Ma 5.3. Naisten saunailta Majaniemessä missioteemalla. Saunat klo 16.30, ohjelma klo 18 ja hartaus klo 19.00. Iltapala 4€.
Ke 7.3.  Entisten nuorten veisut alakeskuksen jättiläisenportailla klo 19
To 8.3.  Toivon Torstai kirkossa klo 18-20. Kirkko auki hiljentymistä ja keskustelua varten. Pieni pyhiinvaellus.
La 10.3. Armon pisaroita -konsertti. Lasse Pesu ja Timpurin roudarit. Liput 10€, sis. kakkukahvit. Pakarin vintillä klo 18. Lastenhoito klo 17.30-20.30.
Su 11.3. Messu kirkossa klo 10. Lasse Pesu ja Timpurin roudarit.
Su 11.3. Raamattuhetki ja kahvit seurakuntakeskuksessa klo 11.30.

To 15.3. EXIT -yhtyeen konsertti koulukeskuksen isossa salissa klo 19. Vapaa pääsy.
Pe 16.3. EXIT -yhtyeen koululaiskonsertti isossa salissa.
Pe 16.3.  Yrittäjien aamiainen Pakarin vintillä klo 8. Mukana Pekka Simojoki ja Liikemiesten lähetysliiton edustaja.
Su 18.3.  Messu kirkossa klo 10.
Su 18.3. Elvis is back -konsertti ja Seppo Juntusen rukousilta Kauhajoen kirkossa klo 18. Elviksen hengellisiä lauluja. Konsertin jälkeen mahdollisuus rukoukseen. Vapaa pääsy.

Ke 21.3. Johanna ja Markku Sarento: Elämää kahdella mantereella. Pakarin vintillä klo 19. Omakustanteinen tarjoilu.
To 22.3.  Toivon torstai kirkossa klo 18-20. Kirkko auki hiljentymistä ja keskustelua varten. Pieni pyhiinvaellus.
Pe 23.3.  Iltamessu kirkossa klo 18.
Su 25.3.  Minikonsertti ja kahvit Kauhajoen kirkossa klo 16. Lasse Pesu ja Raamattuopiston iso musiikkiryhmä jonka jälkeen kahvit ja Mission päätösmessu kirkossa klo 18.