Majaniemen leirikeskus

Kauhajoen seurakunnan leirikeskus Majaniemi

Nummilahdentie 505, 61910 Nummijärvi

Majaniemen leirikeskus

Kauhajoen seurakunnan leirikeskus Majaniemi sijaitsee luonnonkauniilla paikalla, niemen kärjessä, Nummijärven rannalla. Päärakennus saneerattiin vuonna 2013 ja uusi majoitusrakennus valmistui kesällä 2014.

Leirikeskuksemme tarjoaa tunnelmalliset ja rauhalliset puitteet ympäri vuoden.  Viihtyisät ja uudenaikaiset tilat soveltuvat leirien lisäksi myös perhe- ja yritysjuhliin sekä kokousten ja saunailtojen pitopaikaksi. Esteettömät tilamme sopivat hyvin kaikenikäisille kävijöille. Majoittuminen tapahtuu erillisessä majoitusrakennuksessa, Majoilassa, josta löytyy myös kokoontumistila. Majoilassa on 54 vuodepaikkaa.

Vieraidemme käytössä on myös omassa rakennuksessan kolme saunaa pukuhuoneineen sekä takkahuone. Näiden lisäksi meiltä löytyy perinteinen, puilla lämmitettävä sauna. Perinteissä saunassa ei ole omia peseytymistiloja.

Idyllinen Riihikirkko soveltuu hartaushetkiin sekä pieniin vihkimisiin ja kastetilaisuuksiin.

Otamme lämmöllä vastaan niin pienet kuin suuretkin ryhmät!

Suunnittelemme tarjoilut tilaisuutesi ja toiveidesi mukaan.

kauhajoki.majaniemi@evl.fi

Tilojen vuokra ja ruokailujen hinnat

Avaa tästä Majaniemen tilahinnasto.

Juhlatilaisuuksissa käytämme annoshinnoittelua. Tutustu tarjoiluvaihtoehtoihin tästä.

Ota yhteyttä, niin voimme yhdessä suunnitella Sinun tarpeitasi vastaavan tilaisuuden tai leirin.

Puh. 040 7188 706  tai kauhajoki.majaniemi@evl.fi

Tilojen tarkempi kuvaus

Päärakennus

Avaran salin ikkunoista avautuva järvimaisema ja lämmin tunnelma luovat oivat puitteet juhlien järjestämiseen. Leirien ja muiden tilaisuuksien aikana sali toimii ryhmätyöskentely- ja kokoontumispaikkana.

Keittiössämme valmistuu maukasta ja maistuvaa ruokaa erityisruokavaliot huomioon ottaen.

• tilaa n. 100 henkilölle
  • induktiosilmukka
  • internet-yhteys
  • piano
  • äänentoistolaitteet
  • dataprojektori
  • kannettava tietokone
  • kopiokone ja tulostin

Majoila, majoitusrakennus

Viihtyisät ja uudenaikaiset tilat soveltuvat myös liikuntarajoitteisille. Kokoontumistilan ikkunoista avautuu kaunis järvimaisema. Sali soveltuu kokoontumis- ja ryhmätyötilaksi. Leirien iltaohjelmat voidaan toteuttaa rennosti lattiapatjoilla loikoillen. Majoitus tapahtuu pääsääntöisesti omin liinavaattein.

• tilaa 54 henkilölle
    • 12 huonetta, 4-6 henkilölle, joista kaksi soveltuu liikuntarajoitteisille
    • kerrossängyt
  • yhteiset wc:t ja peseytymistilat käytävillä, myös liikuntarajoitteisille
  • kokoontumistila
    • keittiösyvennys (vesipiste, kahvin- ja vedenkeitin, mikro sekä jääkaappi)
    • dataprojektori
    • sähköpiano

Saunarakennus

• Saunarakennus sijaitsee aivan järven tuntumassa, joten löylyjen välissä voi viilentyä Nummijärven raikkaassa vedessä
  • Tiloja vuokrataan myös erikseen ja halutessasi järjestämme tarjoilun takkahuoneeseen
  • Tila soveltuu hyvin kokouksiin ja illanviettoihin
  • Leirien aikan takkahuone palvelee ryhmätyötilana
    • kolme sähkölämmiteistä saunaa pukuhuoneineen, yksi sauna pukuhuoneineen soveltuu liikuntarajoitteisille
    • perinteinen puusauna (ilman omia peseytymistiloja)
    • wc-tilat
    • takkahuone
      • tilaa n.20 henkiölle
      • ruokailuryhmä 12:lle
      • sohvaryhmä
      • vesipiste, kahvin- ja vedenkeitin, mikro, jääkaappi

Ulkona

• pingispöytä
  • koripalloteline
  • 2 venettä
  • 2 kanoottia
  • rantalentopallokenttä

Nummilahdentie 505, 61910 Nummijärvi

Naisten saunailta

Naisten saunailta Majaniemessä. Saunat lämpiminä klo saunat klo 16.30, ohjelma klo 18, iltapala 4 €.
Tervetuloa kaikki naiset!

Nummilahdentie 505, 61910 Nummijärvi

Sotaveteraanien ja naisjaoston järjestämä Sanan- ja sävelen juhla alkaen ruokailulla klo 12

Sotaveteraanien ja naisjaoston järjestämä Sanan- ja sävelen juhla Majaniemessä alkaen ruokailulla (oma kustanteinen) klo 12, ohjelma n. klo 13.30, Antti Ala-Opas, Sirkku Ratus.