Ota yhteyttä!

Kun haluat kastaa lapsesi, mennä naimisiin tai siunata omaisesi, ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon.

Kauhajoen seurakunta
Kyntäjäntie 1
61800 Kauhajoki

Avoinna ma, ti, ke, pe 9 - 14, torstaisin  palvelemme klo 9-16.

kauhajoen.srk(at)evl.fi

Elämän kohokohtia kannattaa juhlia

Kirkonkellojen kutsu herkistää tunnelman suvun ja ystävien kokoontuessa perheen pariin. Pitkät perinteet kastejuhlissa, häissä ja hautajaisissa jäsentävät elämänkaartamme ja muodostuvat käännekohdiksi ja vahvoiksi muistoiksi.

Pyydä siunausta

Siunausta voi pyytää elämään eri tilanteissa. Kutsu pappi siunaamaan uusi kotisi tai maistraatissa solmittu avioliittosi. Siunausta voi myös pyytää vaikkapa työpaikalle. Myös avioliiton vuosipäiviä kannattaa juhlia!

Juhlatilat käyttöön

Kauhajoen seurakunnan jäsenet voivat varata seurakuntakeskuksen saleja, leirikeskus Majaniemen-, Nummijärven kirkon -, Kauhajärven kirkon, Männikön kerhohuoneen sekä Päntäneen- , Aron- ja Kainaston seurakuntakotien tiloja  erilaisiin kirkollisiin perhejuhliin: hautaan siunaamiseen liittyvä muistotilaisuus, kastejuhla, rippijuhla, hääjuhla. Tiloja voi vuokrata myös muihin juhliin  (esim. syntymäpäiväjuhlat, kihlajaiset, sukujuhlat). Tilojen hinnaston löydät tästä. Seurakuntakeskuksen annoshinnat löydät tästä.

Kastetut, vihityt ja haudatut - tietojen julkaiseminen lehdissä

Kauhajoen seurakunnan kastetuista, vihityistä ja haudatuista tietojen julkaisemiseen kysytään aina lupa.

Jos kyseessä olevia henkilöitä tai heidän omaisiaan ei tavoiteta, henkilöiden tietoja ei julkaista. Halutessaan ko. henkilöt voivat toivoa tiedon julkaisemista haluamalleen ajankohdalle.