Perhekerhot

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka. Perhekerho kutsuu pysähtymään elämän kiireen keskellä ja saamaan leikki- ja juttuseuraa toisista. Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja nautitaan kahvit ja mehut.

Tule perhekerhoon silloin kun sinulle sopii, ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua.

Kerho on ilmainen, vapaaehtoisen kahvirahan voi  jättää keräyslippaaseen.

Perhekerho Mestarintuvalla: tiistaisin klo 9-11. Osoite: Muurimestarintie 25, 61800 Kauhajoki.

Perhekerho Aron seurakuntakodilla: tiistaisin klo 9-11. Osoite: Keskustie 4, 61800 Kauhajoki.

Jeesus Sinä Otat Syliin Perheen Jokaisen,

Sinulla On Ihmeellinen Syli Rakkauden.

Jeesus Hiljaa Rukoilemme -Siunaa Meitäkin.

Anna Meidän Suojaksemme Siipi Enkelin.

Seurakunnan lapsityö tekee yhteistyötä perhetupa Soffan kanssa. Seurakunnan työntekijä on paikalla Soffassa perjantaisin aamupalatreffeillä 8-12. Perhetupa Soffa sijaitsee osoitteessa: Otontie 7 c 16.

Perhekerhoista lisätietoa vs. lapsityönohjaaja Niina Vesalalta puh. 040 163 2110 tai niina.vesala@evl.fi

Haluaisitko vapaaehtoiseksi perhekerhonohjaajaksi?

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää; Niina Vesala, puh: 040 163 2110 tai niina.vesala@evl.fi