Alfa

Alfa on maistiaiset käytännön kristinuskosta ajattelevalle aikuiselle, toimivasta uskosta kiinnostuneelle tai muuten vain uteliaalle. Alfa on 10 iltaa ja yksi leirivuorokausi puhetta Jeesuksesta ja uskosta.

Ilta alkaa klo 18 ruokailulla ja jatkuu mielenkiintoisella puheella illan aiheesta,  juodaan kahvit ja keskustellaan pienryhmässä puoli yhdeksään. Alfa on suunnattu kaikenikäisille aikuisille.

Alfassa on leppoisa ja avoin ilmapiiri, jossa on helppo olla. Alfaan voit tulla kyselemään, kyseenalaistamaan ja keskustelemaan tai kuuntelemaan. Kirkkoslangin tai Raamatun ennakkotuntemus ei ole tarpeen.

Alfa-kursseilla pohditaan elämän tarkoitusta!
- Tässäkö tämä elämä on?
- Miksi Jeesuksen piti kuolla?
- Voiko Jumala parantaa?
- Miksi rukoilisin?
- Miten käyttäisin loppuelämäni hyvin?

Alfa on mahdollisuus kenelle tahansa tutustua kristinuskoon rennolla ja mukavalla tavalla. Alfaan on helppo tulla ja siellä on hauska ja iloinen ilmapiiri.

Olemme toteuttaneet Kauhajoella toistakymmentä Alfa-kurssia syksystä 2009 alkaen ja kurssin on jo käynyt  yli 200 henkilöä.

Lisätietoja:

Terhi Niemelä
Lähetyssihteeri
Sähköposti terhi.niemelä@evl.fi

Merja Alapiha
Nuoriso-ohjaaja
Sähköposti merja.alapiha@evl.fi

Ikkunoita kristinuskoon

Ikkunoita kristinuskoon -luentosarja palaa peruskysymysten äärelle.

Mistä kristinuskossa oikeastaan on kyse? Kuka oli tai on Jeesus, entä Jumala? Mikä on Vanhan Testamentin keskeisin sanoma? Miksi maailmassa on pahuutta ja epäoikeudenmukaisuutta? Miten rukoillaan?

Esimerkiksi tällaisia asioita pohditaan Kauhajoen seurakunnan järjestämässä Ikkunoita kristinuskoon -luentosarjassa, joka käynnistyy 11.4. Luentojen puhujina on Kauhajoen seurakunnan pappeja ja muita työntekijöitä.

Iltoihin kuuluu iltapala, luento ja ohjattu pienryhmäkeskustelu, jossa aihetta syvennetään. Iltoihin ei tarvitse ilmoittautua.

Iltojen aiheet

11.4. Jumala kolmessa ulottuvuudessa. Jouko Ala-Prinkkilä

25.4. Kuka Jeesus on? David Ezzine

9.5. Kolme kovaa: Kiusaukset, kärsimys ja kuolema. Jouni Niemi