Erosta eteenpäin -vertaisryhmä

 

Ero-vertaisryhmä toimii KRITO -toipumisryhmän "säännöillä".

 

Parisuhteen päättyminen eroon koskettaa kipeästi. Sen tuoma muutos koskettaa sekä mieltä että jokapäiväistä elämää sekä tulevaisuutta.Aina ei ole helppoa löytää tukea ja mahdollisuutta käydä läpi vaikeita, kipeitä tunteita ja elämänmuutoksia. Vertaisryhmässä on mahdollisuus saada tukea, ymmärrystä ja apua saman tien kulkijoilta.

 

Ryhmässä käydään läpi tunne-elämään tulleita iskuja ja sitä miten elämässä voi selvitä eteenpäin. Eronneen kokemuksia ymmärtää parhaiten toinen saman kokenut. Ryhmän voima on siinä, että ryhmäläiset tietävät, mistä toiset puhuvat.

 

On suurta viisautta käydä tätä muutosta vaihe vaiheelta. Eron työstäminen helpottaa omaa selviämistä, vähentää riitoja ja katkeruutta tulevaisuudessa. Erotyöskentelyllä voidaan välillisesti auttaa myös lasten ja läheisten selviämistä. Siten voi hiljalleen rakentaa hyvän jatkon elämälleen.

 

Erosta eteenpäin -ryhmä alkaa 28.9.2017 klo 19-21 Kirkon kirppiskahviossa, Topeeka 42.

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa kahdeksan kertaa.

Työsentelyssä käytämme apuna Erosta eteenpäin -kirjaa (Salme Karvinen,  Ulla Halttunen, Aila Keskinen). Teemme yhteistilauksen ryhmään osallistuville (15,-)

Ryhmään otetaan mukaan 5-7 jäsentä.

Ryhmä palvelee parhaiten niitä jotka eivät ole enää akuutissa erokriisissä, vaan asiaan on jo jonkin verran etäisyyttä. Olet tervetullut ryhmään nainen tai mies, olipa tilanteessasi kyse avio- tai avoerosta.

Sydämellisesti tervetuloa! Erosta voi päästä eteenpäin.

Ilmoittautumiset ja tiedusstelut 18.9. mennessä

Hannele Peltoniemi (ryhmänvetäjä)

0407173074 / hannele.peltoniemi@gmail.com