Koululaisten leirit ja retket

Leiri = henkeäsalpaavia elämyksiä, tunnelmointia nuotiolla, hiljaisia hetkiä, leikkiä, ulkoilua, nauruun ratkeamista, yhdessäoloa ystävien kanssa ja arkista aherrusta.

Tarjoamme alakouluikäisille lapsille leirejä ympäri vuoden. Koululaisten leirit ovat 1-2 vuorokauden mittaisia leirejä. Leirit ovat maksullisia ja niihin on ilmoittautuminen. Leirejä ohjaavat meidän ammattitaitoiset työntekijämme apunaan iso joukko vapaaehtoisia. Leireillä on paljon monipuolista lasten ikätasoon sopivaa ohjelmaa. Leirien ohjelmaan kuuluu myös hengellistä sisältöä. Leireille voivat osallistua kaikki lapset, kuuluivat he kirkkoon tai eivät.

Retki = yhteinen matka, uusia paikkoja, yhdessäoloa, kokemuksia, oppimista, ilo ja rentoutumista.

Retkiltä tulemme aina yöksi kotiin. Retkiä järjestetään ympäri vuoden. Retkien kohde ja teema vaihtelevat ajankohdan mukaan ja niiden ohjelmaan kuuluu myös hengellistä sisältöä. Retket ovat maksullisia ja niille on ilmoittautuminen.  Osallistujien ei tarvitse kuulua kirkkoon.

Leirejä järjestetään Majaniemen leirikeskuksessa. Leireille on bussikuljetus seurakuntakeskuksesta. Ennen leiriä leiriläinen saa leirikirjeen, jossa kerrotaan tarkemmin leirin aikatauluista ja mukaan tarvittavista varusteista. Leirimaksut kerätään Majanielessä.

- Perheleiri la-su 28-29.4.2018. Lasten ja aikuisten yhteinen leiri

Kesän 2018 leirit järjestetään heinäkuussa

- to-la 5-7.7 1-4.2018 luokkien tytöille ja pojille (hinta 20€)

- la-ma 7-9.7.2018 4-7 luokkien tytöille ja pojille (hinta 20€)

Lisätietodot ja leireille ilmoittautumiset Saanalle tai Merjalle;

Merja Alapiha p. 050 303 5450