Vuoden 2018 rippikoulut

Tervetuloa rippikouluun vuonna 2018! Kaikki vuonna 2003 syntyneet Kauhajoen seurakunnan jäsenet saavat rippikoulupostia kotiinsa syyskuun alussa 2017.

Rippikoululaisille ja heidän vanhemmille on infoilta (starttikirkko) Kauhajoen pääkirkossa tiistaina 19.9. klo 19. Infoillassa kerrotaan rippileireistä. Illassa jaetaan mm. rippikoulupassit ja annetaan ohjeet merkkien keräämisestä eri tilaisuuksista.

Rippikouluihin ilmoittaudutaan 1.-30.9.2017. Ilmoittautuminen alkaa 1.9. ja päättyy 30.9. Ilmoituslomakkeet voit palauttaa koulun uskonnonopettajalle.

Leirijaosta löydät tietoa seurakunnan tältä sivulta löytyvästä linkistä sekä nuorisotalo Setälän, yläkoulun ja kirkkoherranviraston ilmoitustauluilta perjantaina 13.10. alkaen. Huom! Verkkosivuilla ryhmäjakolistassa näkyvät ainoastaan siihen luvan antaneiden nimet.

Toivomuksia mahdollisista rippikouluvaihdoista voit esittää Tuomas Ala-Oppaalle sähköpostitse 13. - 27.10. välisenä aikana tai puhelimitse perjantaina 27.10. klo 12-16. Ilmoitamme onnistuneista vaihdoista henkilökohtaisesti.

Rippikoulun ulkoläksyjä voit harjoitella myös lataamalla Ulkoläksyt sekaisin -appsin.

Jos sinulta löytyy puhelin tai tabletti niin nyt sinulla on mahdollisuus testata uutta ulkoläksyt sekaisin -peliä. Sen avulla voi treenata kolmea riparilla suoritettavaa ulkoläksyä. Löydät tämän sovelluksen Google playstoresta ja Applen Appstoresta nimellä ulkoläksyt sekaisin.

Ulkoläksyt sekaisin pelin lataaminen onnistuu myös alla olevia linkkejä käyttäen

Tuomas Ala-Opas
pappi