Tervetuloa rippikouluun!

Kutsumme kirjeitse rippikouluun kaikkia seuraavana vuonna 15 vuotta täyttäviä seurakuntamme jäseniä. Ilmoittautumislomakkeet ja rippikoulukirjeet postitetaan elo-syyskuussa ja rippikoulut alkavat seuraavan vuoden alussa.

Ne nuoret, jotka eivät kuulu kirkkoon, ovat myös tervetulleita rippikouluun. Heidän tulee kuitenkin ilmoittaa yhteystietonsa seurakunnan nuorisotalo Setälään,  rippikoulupapille tai kirkkoherranvirastoon, sillä seurakunnalla ei ole heidän osoitetietojaan. Rippikoulun myötä kirkkoon liittyvän on saatava kirjallinen suostumus huoltajiltaan. Jos nuorta ei ole kastettu, hänet kastetaan ennen konfirmaatiota.

Vuoden 2017 rippikoulut

Tervetuloa rippikouluun vuonna 2017! Kaikki vuonna 2002 syntyneet Kauhajoen seurakunnan jäsenet saavat rippikoulupostia kotiinsa syyskuun alussa 2016.

Rippikoululaisille ja heidän vanhemmille on infoilta (starttikirkko) Kauhajoen pääkirkossa keskiviikkona 21.9. klo 19. Infoillassa kerrotaan rippileireistä. Illassa jaetaan mm. rippikoulupassit ja annetaan ohjeet merkkien keräämisestä eri tilaisuuksista.

Rippikouluihin ilmoittaudutaan 1.-30.9.2016. Ilmoittautuminen alkaa 1.9. ja päättyy 30.9. Ilmoituslomakkeet voit palauttaa koulun uskonnonopettajalle.

Leirijaosta löydät tietoa seurakunnan tältä sivulta löytyvästä linkistä sekä nuorisotalo Setälän, yläkoulun ja kirkkoherranviraston ilmoitustauluilta perjantaina 7.10. alkaen. Huom! Verkkosivuilla ryhmäjakolistassa näkyvät ainoastaan siihen luvan antaneiden nimet.

Toivomuksia mahdollisista rippikouluvaihdoista voit esittää Tuomas Ala-Oppaalle sähköpostitse 7. - 28.10. välisenä aikana tai puhelimitse perjantaina 28.10. klo 12-16. Ilmoitamme onnistuneista vaihdoista henkilökohtaisesti.

Rippikoulun ulkoläksyjä voit harjoitella myös lataamalla Ulkoläksyt sekaisin -appsin.

Jos sinulta löytyy puhelin tai tabletti niin nyt sinulla on mahdollisuus testata uutta ulkoläksyt sekaisin -peliä. Sen avulla voi treenata kolmea riparilla suoritettavaa ulkoläksyä. Löydät tämän sovelluksen Google playstoresta, Applen Appstoresta sekä Windows phone storesta nimellä ulkoläksyt sekaisin.

Ulkoläksyt sekaisin pelin lataaminen onnistuu myös alla olevia linkkejä käyttäen

Tuomas Ala-Opas
pappi