Sukututkimukset

Kauhajoen seurakunnan rekisterissä on kirkonkirjoja 1730-luvulta lähtien.

Sukututkimuksia varten laadittavia selvityksiä tehdään kirkkoherranvirastossa henkilöresurssien sallimissa rajoissa.

Sukututkimusta varten tehtävän todistuksen perushinta on 30 euroa. Jos laatimisesta aiheutuu työtä enemmän kuin 30 minuuttia, perushinnan lisäksi veloitetaan 15 euron lisämaksu jokaiselta alkavalta 30 minuutin jaksolta. (Hinnoittelu Kirkkohallituksen 8.12.2014 voimaan astuneen päätöksen mukainen.)

Tutkimustarkoituksiin käytettäviä sukuselvityksiä on mahdollista tilata:

• täyttämällä sukututkimuksen tilauslomakkeen  ja lähettämällä sen osoitteeseen Kauhajoen seurakunta, Kirkkoherranvirasto, Kyntäntie 1, 61800 Kauhajoki.
  • Huom! Lomake on tallennettava ENSIN omalle koneelle, jotta siihen voi kirjoittaa ja tallentaa tietoja. Sen jälkeen lomakkeen voi lähettää edelleen sähköpostin liitetiedostona tai kirjeellä. Jos lähetät lomakkeen sähköpostilla, älä kirjaa siihen tietosuojasyistä henkilötunnusta.
  • faksilla numeroon 06 234 2377
  • jättämällä tilauksen paikan päällä kirkkoherranvirastossa (Kyntäjäntie1).

Puhelintiedustelut: 06 234 2311