Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Jouni Niemi, Helena Ala-Prinkkilä, Markku Sarento, vahvistettu mieskvartetti. Kolehti lukutaitoa naisille Afrikassa -ohjelmaan Saharan eteläpuolisen Afrikan maissa 16 vähemmistökielellä Suomen Pipliaseuran kautta.

Veteraanipäivän juhla klo 9.15

Kansallisen veteraanipäivän juhla Kauhajoen kirkossa klo 9.15, Markku Sarento, Sirkku Ratus..

Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Antti Ala-Opas, Helena Ala-Prinkkilä, Jouni Niemi, Majaniemi 2 riparin kirkkopyhä. Kolehti Kaatuneitten Omaisten Liitolle sotaleskien kuntoutukseen ja virkistäytymiseen sekä sotaorpojen ja muiden kaatuneitten omaisten hengelliselle työlle ja vertaistuelle.

Rukouspiiri klo 18

Rukouspiiri toimitushuoneessa klo 18.