Kaatuneitten muistopäivän juhla klo 11.30

Seurakuntakeskus

Kaatuneitten muistopäivän juhla seurakuntasalissa messun jälkeen klo 11.30. Tarjolla kahvia, pikkusuolaista ja makeaa sekä ohjelmaa, Antti Ala-Opas, juhlapuhe Senni Köykkä, Veteraanikuoro joht. Risto Ala-Ikkelä, Selina Yli-Yrjänäinen, musiikkiohjelmaa, päätössanat Antti Niemi-Aro.

Majaniemen leirikeskus

Uusherätyksen seurat klo 14

Uusheräyksen seurat jatkuvat messun jälkeen Majaniemessä, Arto Lehtineva, Päivi Nummijoki, Ossi Kuntola, Teuvan miehet esiintyvät viuluineen Niilo Hakalan johdolla, Mikko Hautala, Sirkku Ratus.

Tellervo Tuominiemellä, Veräyksenpolku 4

Naisten raamattupiiri klo 18

Naisten raamattupiiri Tellervo Tuominiemellä, Veräyksenpolku 4, klo 18. Fil.1.

Aamurukoushetki 8-8.45

Aamurukoushetki Kauhajoen kirkossa klo 8-8.45