Pyhän akatemia klo 18

Seurakuntakeskus

Pyhän akatemia-luento seurakuntasalissa klo 18. Nyt Jumalalle kunnia, luterilainen musiikki. Luento: pastori Markku Sarento, kanttorit Helena Ala-Prinkkilä ja Sirkku Ratus. Kahvitarjoilu.
Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Pyhän akatemia seurakuntasalissa klo 18. Nyt Jumalalle kunnia, luterilainen musiikki. Luento: pastori Markku Sarento, kanttorit Helena Ala-Prinkkilä ja Sirkku Ratus. Kahvitarjoilu.
Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Veteraanipäivän juhla klo 9.15

Kansallisen veteraanipäivän juhla Kauhajoen kirkossa klo 9.15, Jouko Ala-Prinkkilä, Sirkku Ratus.

Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Jouko Ala-Prinkkilä, Helena Ala-Prinkkilä, Jouni Niemi, Majaniemi 2 riparin kirkkopyhä. Kolehti Kaatuneitten Omaisten Liitolle sotaleskien kuntoutukseen ja virkistäytymiseen sekä sotaorpojen ja muiden kaatuneitten omaisten hengelliselle työlle ja vertaistuelle.

Seurakuntakeskus

Rukouspiiri klo 18

Rukouspiiri toimitushuoneessa klo 18.