Messu klo 10.00

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Markku Sarento, Sirkku Ratus, Antti Ala-Opas. Johanna Sarento, Eeva Osmo, Kokon naiskuoro, joht. Ritva Vuollet. Kolehti jumalanpalveluselämän yhteisöllisyyden vahvistamiseen seurakunnissamme, Hengen uudistus kirkossamme ry.

Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Jouni Niemi, Sirkku Ratus, saarna Hanna Oja-Nisula, Terhi Niemelä, Kirkkokuoro, Majaniemi 3 ripariryhmä mukana avustamassa. Kolehti nimikkolähetti Hanna Oja-Nisulalle Suomen Lähetysseuran kautta.

Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Markku Sarento, Helena Ala-Prinkkilä.

Rukouspiiri klo 18

Rukouspiiri toimitushuoneessa klo 18.