Sanajumalanpalvelus klo 10

Sanajumalanpalvelus Kauhajoen kirkossa klo 10, Jussi Haavisto, Anne Havunen, Kaija Tolppa. Kolehti Pohjois-Suomen tunturikappelien ja maamme tiekirkkotoiminnan tukemiseen.

Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Antti Ala-Opas, Tuomas Ala-Opas, Sirkku Ratus, Gospelkuoro, Veteraanikuoro, joht. Risto Ala-Ikkelä. tekstinlukijat sotaorvot Tuula Jaskari ja Ritva Koivisto. Vaellusrippikoululaiset avustavat eri tehtävissä. Kaatuneitten muistopäivä. Kolehti seurakuntatyöhön Suomen Lähetysseuran kautta.

Kauhajärven kirkko

Sanajumalanpalvelus klo 13

Motoristikirkon sanajumalanpalvelus Kauhajärven kirkossa klo 13, Antti Ala-Opas. Helena Ala-Prinkkilä.

Rukouspiiri klo 18

Rukouspiiri toimitushuoneessa klo 18.