Kauhajoen ev.opiston Wanhan ajan seurat 11.30

Muu tila, (ulkopuolinen käyttö)

Kauhajoen ev.opiston Wanhan ajan seurat opiston puistossa alkaen hirvisopalla klo 11.30, seurat klo 13, teol.toht. Jaakko Antila
Järj. Kauhajoen Mattilankylässä 1947 syntyneet.

Järj. Kauhajoen Mattilankylässä 1947 syntyneet.

Kauhajoen evankelinen opisto

Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Antti Ala-Opas, Tuomas Ala-Opas, Sirkku Ratus, Gospelkuoro, Veteraanikuoro, joht. Risto Ala-Ikkelä. tekstinlukijat sotaorvot Tuula Jaskari ja Ritva Koivisto. Vaellusrippikoululaiset avustavat eri tehtävissä. Kaatuneitten muistopäivä. Kolehti seurakuntatyöhön Suomen Lähetysseuran kautta.

Kaatuneitten muistopäivän juhla klo 11.15

Messun jälkeen Kaatuneitten muistopäivän juhla ja kahvitilaisuus seurakuntakeskuksessa.
Vastaanottajina Suupohjan Sotaorvot ja Kaatuneitten Omaiset ry:stä Tuula Jaskari ja Ritva Koivisto

klo 11.15 kahvitarjoilu

klo 12.00 Juhla seurakuntakeskuksessa

Virsi, 578 Ylistä Herraa Jumalaa

Tervetulosanat, seurakuntapastori Tuomas Ala-Opas

J.Sibelius: Kuusi op. 75, Jaana Leppinen, piano

Juhlapuhe, kaupunginjohtaja Linda Leinonen

Virsi, 342 Niin ihanaa on ylistää

Meidän Isänmaamme, Kauhajoen Veteraanikuoro, johtaa Risto Ala-Ikkelä

Iltahuuto, Kauhajoen Veteraanikuoro

Päätössanat

Kauhajärven kirkko

Sanajumalanpalvelus klo 13

Motoristikirkon sanajumalanpalvelus Kauhajärven kirkossa klo 13, Antti Ala-Opas. Helena Ala-Prinkkilä.