Konfirmaatiomessu klo 10

Konfirmaatiomessu Majaniemi 1 Kauhajoen kirkossa klo 10. Jouni Niemi, Anne Havunen, Tuomas Ala-Opas, Terhi Niemelä, Tuula Kallio-Kyyny-Haanpää

Juhannuspäivän sanajumalanpalvelus klo 18

Juhannuspäivän sanajumalanpalvelus Kauhajoen kirkossa klo 18, Benjamin Kasari, Liisa Erkinheimo. Kolehti taloudellisessa ahdingossa olevien köyhien ihmisten auttamiseen Suomessa Kirkon diakoniarahaston kautta.

Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Anitta Vuorela, Liisa Erkinheimo. Kolehti Pohjois-Suomen tunturikappelien ja maamme tiekirkkotoiminnan tukemiseen, Kirkkoahllitus.

Messu ja Majaniemi 2 riparin konfirmaatio klo 10

Messu ja Majaniemi 2 riparin konfirmaatio Kauhajoen kirkossa klo 10, saarna Juha Kauriala, Markku Sarento, Liisa Erkinheimo, Saana Törmänen, Anne-Maarit Antila. Kolehti lapsiperheiden tukemiseen oman seurakunnan diakoniatyön kautta.