Messu ja Majaniemi 3 riparileirin konfirmaatio klo 10

Messu ja Majaniemi 3 riparileirin konfirmaatio Kauhajoen kirkossa klo 10, Tuomas Ala-Opas, Sirkku Ratus, Jouni Niemi, Saana Törmänen, Niina Vesala. Kolehti seurakuntien tyttö- ja poikatyön tukemiseen ja kehittämiseen Suomen Tyttöjen ja Poikien Keskuksen kautta.

Juhannuspäivän sanajumalanpalvelus klo 18

Juhannuspäivän sanajumalanpalvelus Kauhajoen kirkossa klo 18, Benjamin Kasari, Liisa Erkinheimo. Kolehti taloudellisessa ahdingossa olevien köyhien ihmisten auttamiseen Suomessa Kirkon diakoniarahaston kautta.

Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Anitta Vuorela, Liisa Erkinheimo. Kolehti Pohjois-Suomen tunturikappelien ja maamme tiekirkkotoiminnan tukemiseen, Kirkkoahllitus.

Messu ja Majaniemi 2 riparin konfirmaatio klo 10

Messu ja Majaniemi 2 riparin konfirmaatio Kauhajoen kirkossa klo 10, saarna Juha Kauriala, Markku Sarento, Liisa Erkinheimo, Saana Törmänen, Anne-Maarit Antila. Kolehti lapsiperheiden tukemiseen oman seurakunnan diakoniatyön kautta.