Kansanlähetyksen telttapäivät klo 18

Vihermaan tontilla, Hunsonvirrantie 19

Kadonneen jäljillä, Kansanlähetyksen ja Kauhajoen seurakunnan telttapäivät ma-ke 10.-12.7. klo 18 Vihermaan tontilla os. Hunsonvirrantie 19, Keijo Rainerma, Raimo Honkaniemi, musiikki Vaimojen ääni, juonto Marja-Liisa Vihermaa.
Myytävänä kirja- ja musikkituotteita sekä kahvia ja pientä suolaista grillistä.
Yhteislaulut Viiskielisestä. Tervetuloa!
Mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun.

Myytävänä kirja- ja musikkituotteita sekä kahvia ja pientä suolaista grillistä.
Yhteislaulut Viiskielisestä. Tervetuloa!
Mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun.

Kansanlähetys

Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Anitta Vuorela, Liisa Erkinheimo, Hannu Syrjälahti, Tuuli Tamminen-Syrjälahti, Eeva Osmo. Kolehti Pohjois-Suomen tunturikappelien ja maamme tiekirkkotoiminnan tukemiseen.

Messu ja Majaniemi 2 riparin konfirmaatio klo 10

Messu ja Majaniemi 2 riparin konfirmaatio Kauhajoen kirkossa klo 10, saarna Juha Kauriala, Markku Sarento, Liisa Erkinheimo, Saana Törmänen, Anne-Maarit Antila. Kolehti lapsiperheiden tukemiseen oman seurakunnan diakoniatyön kautta.

Messu ja Majaniemi 3 riparin konfirmaatio klo 10

Messu ja Majaniemi 3 riparin konfirmaatio Kauhajoen kirkossa klo 10, Tuomas Ala-Opas,Liisa Erkinheimo,Markku Sarento, Sauli Pihlajakangas, Niina Vesala. Kolehti ihmiskaupan vastaiseen työhön Mekong-alueella Suomen Lähetysseuran kautta.