Kansanlähetyksen telttapäivät klo 18

Vihermaan tontilla, Hunsonvirrantie 19

Kadonneen jäljillä, Kansanlähetyksen ja Kauhajoen seurakunnan telttapäivät ma-ke 10.-12.7. klo 18 Vihermaan tontilla os. Hunsonvirrantie 19, Keijo Rainerma, Raimo Honkaniemi, musiikki Vaimojen ääni, juonto Marja-Liisa Vihermaa.
Myytävänä kirja- ja musikkituotteita sekä kahvia ja pientä suolaista grillistä.
Yhteislaulut Viiskielisestä. Tervetuloa!
Mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun.

Myytävänä kirja- ja musikkituotteita sekä kahvia ja pientä suolaista grillistä.
Yhteislaulut Viiskielisestä. Tervetuloa!
Mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun.

Kansanlähetys

Veteraanipäivän juhla klo 9.15

Kansallisen veteraanipäivän juhla Kauhajoen kirkossa klo 9.15, Jouko Ala-Prinkkilä, Sirkku Ratus.

Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Jouko Ala-Prinkkilä, Helena Ala-Prinkkilä, Jouni Niemi, Majaniemi 2 riparin kirkkopyhä. Kolehti Kaatuneitten Omaisten Liitolle sotaleskien kuntoutukseen ja virkistäytymiseen sekä sotaorpojen ja muiden kaatuneitten omaisten hengelliselle työlle ja vertaistuelle.

Rukouspiiri klo 18

Rukouspiiri toimitushuoneessa klo 18.