Kansanlähetyksen telttapäivät klo 18

Vihermaan tontilla, Hunsonvirrantie 19

Kadonneen jäljillä, Kansanlähetyksen ja Kauhajoen seurakunnan telttapäivät ma-ke 10.-12.7. klo 18 Vihermaan tontilla os. Hunsonvirrantie 19,
puhe Jouko Ala-Prinkkilä, Eetu Airevuo, musiikki Helena Ala-Prinkkilä, Valakiat johtaa Eija-Maarit Kujala, juonto Leena Savolainen.
Myytävänä kirja- ja musikkituotteita sekä kahvia ja pientä suolaista grillistä.
Yhteislaulut Viiskielisestä. Tervetuloa!
Mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun.

Myytävänä kirja- ja musikkituotteita sekä kahvia ja pientä suolaista grillistä.
Yhteislaulut Viiskielisestä. Tervetuloa!
Mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun.

Kansanlähetys

Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Antti Ala-Opas, Tuomas Ala-Opas, Sirkku Ratus, Gospelkuoro, Veteraanikuoro, joht. Risto Ala-Ikkelä. tekstinlukijat sotaorvot Tuula Jaskari ja Ritva Koivisto. Vaellusrippikoululaiset avustavat eri tehtävissä. Kaatuneitten muistopäivä. Kolehti seurakuntatyöhön Suomen Lähetysseuran kautta.

Kauhajärven kirkko

Sanajumalanpalvelus klo 13

Motoristikirkon sanajumalanpalvelus Kauhajärven kirkossa klo 13, Antti Ala-Opas. Helena Ala-Prinkkilä.

Rukouspiiri klo 18

Rukouspiiri toimitushuoneessa klo 18.