Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Markku Sarento, Anne Havunen, Antti Ala-Opas. Kolehti apurahan myöntäminen. Teema: reformaation merkkivuosi. Tieteen ja taiteen kristillinen tukisääitö.

Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Antti Ala-Opas, Tuomas Ala-Opas, Sirkku Ratus, Gospelkuoro, Veteraanikuoro, joht. Risto Ala-Ikkelä. tekstinlukijat sotaorvot Tuula Jaskari ja Ritva Koivisto. Vaellusrippikoululaiset avustavat eri tehtävissä. Kaatuneitten muistopäivä. Kolehti seurakuntatyöhön Suomen Lähetysseuran kautta.

Kauhajärven kirkko

Sanajumalanpalvelus klo 13

Motoristikirkon sanajumalanpalvelus Kauhajärven kirkossa klo 13, Antti Ala-Opas. Helena Ala-Prinkkilä.

Rukouspiiri klo 18

Rukouspiiri toimitushuoneessa klo 18.