Sanajumalanpalvelus klo 10

Kauhajoki-päivän sanajumalanpalvelus Kauhajoen kirkossa klo 10, Antti Ala-Opas, Helena Ala-Prinkkilä, Hangaskylän miehet avustavat musiikissa. Kolehti vähävaraisten perheiden auttamiseen oman seurakunnan diakoniarahaston kautta.
Seppelpartio sodan muistomerkeille

Seppelpartio sodan muistomerkeille

Aamurukoushetki 8-8.45

Aamurukoushetki Kauhajoen kirkossa klo 8-8.45

Iltamessu klo 18

Iltamessu Kauhajoen kirkossa klo 18, Tuomas Ala-Opas ja nuoret.

Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, saarnaa Antero Rasilainen, Jouni Niemi, Helena Ala-Prinkkilä, Seija Ollilan jp-ryhmä, Elyset-ryhmäEly:n kirkkopyhä. Kolehti Evankelisen lähetysyhdistyksen tukemiseen. Messun jälkeen juhla jatkuu seurakuntakeskuksessa.