Mennun kerhoon tutustumisilta päiväkerholaisille

Mennun päiväkodin liikuntasali, Päntäneentie 241

Tutustumisilta

Mennun kerhoon tutustumisilta päiväkerholaisille klo 17-19 välillä. Mennun osoite: Päntäneentie 241 (ent. Yrjänäisen koulu). Paikalla kerhojen lastenohjaajat: Tuula, Anne-Maarit, Tanja ja Maikku. Mehutarjoilu! Tervetuloa!

Kauneimmat joululaulut klo 15

Kauneimmat joululaulut Kauhajoen kirkossa klo 15, Helena Ala-Prinkkilä, Sirkku Ratus, Terhi Niemelä, Gospelkuoro joht. Sirkku Ratus.

Kauneimmat joululaulut klo 19

Kauneimmat joululaulut Kauhajoen kirkossa klo 19,Sirkku Ratus,Helena Ala-Prinkkilä, Terhi Niemelä, Octovox-lauluyhtye joht. Helena Ala-Prinkkilä sekä Kirkkokuoro joht. Sirkku Ratus.

Uudenvuodenaaton hartaus klo 22.30

Uudenvuodenaaton hartaus Kauhajoen kirkossa klo 22.30. Hartaudessa kirkkoherra Jouko Ala-Prinkkilä haastaa keskustelusaarnassaan kaupunginjohtaja Linda Leinosta, kansanedustaja ja kaupungin valtuuston pj Lasse Hautalaa, Yrittäjien pj Jaana Rinta-Valkamaa sekä kirkkovaltuuston pj Päivi Nummijokea pohtimaan suhdettaan Kauhajokeen, hengellisyyteen ja tulevaisuuteen. Musiikista vastaa kanttori Helena Ala-Prinkkilä avustajanaan sellisti Katri Isomäki. Kolehti kerätään Haapakankaan seurakunnalle.
Hartauden jälkeen klo 23.40 siirrytään lyhtykulkueena Kauhajoen 150-vuotisjuhlavuoden avaukseen Kauhajoen keskustaan.

Osallistujat tuovat omat lyhdyt/valot mukanaan.

Suuri ilotulitus alkaa klo 24.00.

.