Ely:n kirkkopyhä klo 11.30

Seurakuntakeskus

Ely:n kirkkopyhän juhla seurakuntakeskuksessa alk. klo 11.30 , Antero Rasilainen, Helena Ala-Prinkkilä, Ilkka Tuikkala.

Ely

Messu klo

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Jouni Niemi, Sirkku Ratus, Antti Ala-Opas. Minna Viljanen, laulu. Kolehti Ylivieskan uuden kirkon rakentamiseen kirkkopalossa tuhoutuneen kirkon tilalle.

Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, saarna Jussi Pelto-Piri, Antti Ala-Opas, Liisa Erkinheimo, Jouni Niemi, musiikki Jonna Savonniemi, Seija Pietari, Anita Ranta, alkusanat Seija Ollila, Pantin sukujuhla.
Kolehti Evankelisen Lähetysyhdistyksen työn tukemiseen.

Kirkkomuseon piha-alue, Topeeka 9

ELYn kirkkopihaseurat klo 18

ELYn kirkkopihaseurat kirkkomuseon edessä klo 18, Mikkomatti Rinta-Harri, Benjamin Kasari, Sirpa Keski-Antila