Saneeratun Nummijärven kirkon käyttöönottomessu klo 10

Nummijärven kirkko

Saneeratun Nummijärven kirkon käyttöönottomessu Nummijärven kirkossa klo 10, saarna Jouko Ala-Prinkkilä, Antti Ala-Opas, Helena Ala-Prinkkilä, Jouni Niemi, Tuomas Ala-Opas. Kolehti kirkosta vieraantuneiden ihmisten tavoittamiseen. Maksuton bussikuljetus Kauhajoen kirkon pihasta klo 9.15 Nummijärven kirkkoon, sieltä Majaniemeen ja takaisin Kauhajoen kirkon pihaan.

Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Antti Ala-Opas, Tuomas Ala-Opas, Sirkku Ratus, Gospelkuoro, Veteraanikuoro, joht. Risto Ala-Ikkelä. tekstinlukijat sotaorvot Tuula Jaskari ja Ritva Koivisto. Vaellusrippikoululaiset avustavat eri tehtävissä. Kaatuneitten muistopäivä. Kolehti seurakuntatyöhön Suomen Lähetysseuran kautta.

Kauhajärven kirkko

Sanajumalanpalvelus klo 13

Motoristikirkon sanajumalanpalvelus Kauhajärven kirkossa klo 13, Antti Ala-Opas. Helena Ala-Prinkkilä.

Rukouspiiri klo 18

Rukouspiiri toimitushuoneessa klo 18.