Kirkkokuoro klo 18.45

Kirkkokuoro klo 18.45 Seurakuntakeskus

Kirkkokuoron syyskauden aloitus seurakuntakeskuksen salissa klo 18.45.

Tervetuloa myös uudet laulajat!
Kuoro laulaa monenlaista hengellistä musiikkia, perinteistä ja uudempaa klassista, välillä haastavampaakin, isänmaallisia lauluja ja myös gospelia. Kuoro laulaa 4-äänisesti, laulajia on n. 30. Lastenhoito tarvittaessa. Tule rohkeasti mukaan, ei tarvitse olla aiempaa kuorokokemusta tai nuotinlukutaitoa, kunhan osaat laulaa.
Tied. Sirkku Ratus p. 040-1923513

Kosketus -ilta Kauhajoen kirkossa klo 18

KOSKETUS- ilta Kauhajoen kirkossa klo 18.
Tervehdyssanat: Eduskunnan puhemies Paula Risikko, SeAMKin rehtori Tapio Varmola, Salon kaupunginjohtaja Antti Rantakokko, Lapuan hiippakunnan piispa Simo Peura. Kauhajoen seurakunnan kirkkoherra; rukoushetki.
Ilta Lauran kanssa-talkshow teemalla Kosketus, keskustelemassa Pasi Kotilainen, Reija Lepola, SPR:n hehun edustaja, musiikki Antti Kleemola. Tervetuloa kuulemaan mielenkiintoista keskustelua ja musiikkia.
Lopuksi käynti muistokivellä, jossa johtava kappalainen Markku Orsila pitää hartaustuokion. Muistokivelle voi viedä kynttilän - ota kynttilä mukaan.
Vapaa pääsy.