Vanhustenviikon ehtoolliskirkko klo 13

Vanhustenviikon ehtoolliskirkko Kauhajoen kirkossa klo 13, Antti Ala-Opas, Tuomas Ala-Opas, Sirkku Ratus, Anna-Kaisa Heikkilä, Heli Laitakari. Kirkon jälkeen kirkkokahvit srk-keskuksessa.

Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Antti Ala-Opas, Tuomas Ala-Opas, Sirkku Ratus, Gospelkuoro, Veteraanikuoro, joht. Risto Ala-Ikkelä. tekstinlukijat sotaorvot Tuula Jaskari ja Ritva Koivisto. Vaellusrippikoululaiset avustavat eri tehtävissä. Kaatuneitten muistopäivä. Kolehti seurakuntatyöhön Suomen Lähetysseuran kautta.

Kauhajärven kirkko

Sanajumalanpalvelus klo 13

Motoristikirkon sanajumalanpalvelus Kauhajärven kirkossa klo 13, Antti Ala-Opas. Helena Ala-Prinkkilä.

Rukouspiiri klo 18

Rukouspiiri toimitushuoneessa klo 18.