Messu klo 15

Messu Kauhajoen kirkossa klo 15, Jouni Niemi, Terhi Niemelä, lauluryhmä Valakia, Anna-Kaisa Heikkilä, Heli Laitakari, diakonityön johtokunnan kirkkopyhä.
Kolehti seurakuntalaisuuden ja seurakuntien vapaaehtoistoiminnan vahvistamiseen Lapuan hiippakunnan seurakunnissa.

Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Markku Sarento, Antti Ala-Opas, Helena Ala-Prinkkilä, mieskvartetti, Tuula Salonen ja Terho Niemelä. 70-vuotiaiden kirkkopyhä. Kolehti kristittyjen yhteiseen työhön oikeudenmukaisen maailman puolesta vastuuviikolla Suomen Ekumeenisen Neuvoston kautta.

Aamurukoushetki 8-8.45

Aamurukoushetki Kauhajoen kirkossa klo 8-8.45

Kainaston seurakuntakoti

Kainaston iloinen iltapäivä klo 13

Kainaston iloinen iltapäivä Kainaston seurakuntakodilla klo 13, Jouko Ala-Prinkkilä, Anna-Kaisa Heikkilä. Mahdollisuus kysymyksiin srk-kodista.