Messu klo 15

Messu Kauhajoen kirkossa klo 15, Jouni Niemi, Terhi Niemelä, lauluryhmä Valakia, Anna-Kaisa Heikkilä, Heli Laitakari, diakonityön johtokunnan kirkkopyhä.
Kolehti seurakuntalaisuuden ja seurakuntien vapaaehtoistoiminnan vahvistamiseen Lapuan hiippakunnan seurakunnissa.

Sikarämäkällä

Metsäkirkko Sikarämäkällä klo 8

Metsäkirkko Sikarämäkällä klo 8, Antti Ala-Opas. Ylle lämmintä vaatetta, mukaan muki ja taskulamppu. Seurakunta tarjoaa nokipannukahvit ja nisua. Ajo-ohje: 11 km Nummijärven suuntaan, vasemmalle Keevelintietä 2,5 km. Patikointia n. 1 km. Lyhdyt ja pitkospuut ohjaavat perille. Järj. Suupohjan Latu ja Kjoen srk.

Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Tuomas Ala-Opas, Helena Ala-Prinkkilä, Antti Ala-Opas, Tuula ja Esko Ojala, Esa Myllyniemi. Musiikissa avustaa Virva Tschokkinen ja Piia Metsänranta. Kolehti Suupohjan Lotta-perinneyhdistykselle

Aamurukoushetki 8-8.45

Aamurukoushetki Kauhajoen kirkossa klo 8-8.45