Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Markku Sarento, Antti Ala-Opas, Helena Ala-Prinkkilä, mieskvartetti, Tuula Salonen ja Terho Niemelä. 70-vuotiaiden kirkkopyhä. Kolehti kristittyjen yhteiseen työhön oikeudenmukaisen maailman puolesta vastuuviikolla Suomen Ekumeenisen Neuvoston kautta.

Messu klo

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Jouni Niemi, Sirkku Ratus, Antti Ala-Opas. Minna Viljanen, laulu. Kolehti Ylivieskan uuden kirkon rakentamiseen kirkkopalossa tuhoutuneen kirkon tilalle.

Messu

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, saarna Jussi Pelto-Piri, Antti Ala-Opas, Liisa Erkinheimo, Jouni Niemi, musiikki Jonna Savonniemi, Seija Pietari, Anita Ranta, alkusanat Seija Ollila, Pantin sukujuhla.
Kolehti Evankelisen Lähetysyhdistyksen työn tukemiseen.

Kirkkomuseon piha-alue, Topeeka 9

ELYn kirkkopihaseurat klo 18

ELYn kirkkopihaseurat kirkkomuseon edessä klo 18, Mikkomatti Rinta-Harri, Benjamin Kasari, Sirpa Keski-Antila