Kirkkokuoro klo 18.45

Kirkkokuoro klo 18.45 Seurakuntakeskus

Kirkkokuoron harjoitukset srk-salissa klo 18.45.

Tied. Sirkku Ratus p. 040-1923513

Kirkkokuoron harjoitukset klo 18.45

Kirkkokuoron harjoitukset seurakuntakeskuksessa klo 18.45.
Kuoro laulaa monenlaista hengellistä musiikkia, perinteistä ja uudempaa klassista, välillä haastavampaakin, isänmaallisia lauluja ja myös gospelia. Kuoro laulaa 4-äänisesti, laulajia on n. 30. Lastenhoito tarvittaessa. Tule rohkeasti mukaan, ei tarvitse olla aiempaa kuorokokemusta tai nuotinlukutaitoa, kunhan osaat laulaa. Tied. Sirkku Ratus p. 040-1923513

Orvon päivän konsertti

Orvonpäivän konsertti Kauhajoen kirkossa klo 18. Konsertissä laulaa Victor Klimenko.

Ilta Lauran kanssa "10 vuotta koulusurmista"

Ilta Lauran kanssa "10 vuotta koulusurmista" Kauhajoen kirkossa klo 18.
Tervehdyssanat: Eduskunnan puhemies Paula Risikko, SeAMKin rehtori Tapio Varmola, Salon kaupunginjohtaja Antti Rantakokko. Kauhajoen seurakunnan edustaja rukoushetki.
Ilta Lauran kanssa, keskustelemassa mm. Pasi Kotilainen. Musiikki Antti Kleemola. Tervetuloa kuulemaan mielenkiintoista keskustelua ja musiikkia.
Lopuksi käynti muistokivellä, jossa johtava kappalainen Markku Orsila pitää hartaustuokion.
Vapaa pääsy.