Isänpäivälounas klo 11-14

Seurakuntakeskus

Isänpäivälounas Kauhajoen seurakuntakeskuksessa (Kyntäjäntie 3) klo 11-14. Noutopöydässä: lihakastike, perunat, kylmäsavulohi, makaronilaatikko lasten makuun, bataatti-porkkanalaatikko, lämmin kasvis, salaatit, leivät,levitteet ja ruokajuomat. Jälkkäriksi kahvi/tee/mehu ja suklaamuffinssi.
Hinta aikuisilta 15€, koululaiset 1-9 lk) 8€, alle kouluikäiset maksutta.
Käteismaksu, kiitos!
Erityisruokavaliot huomioitu.Tuotto lähetystyölle. Tervetuloa koko suku syömään!

Hinta aikuisilta 15€, koululaiset 1-9 lk) 8€, alle kouluikäiset maksutta.
Käteismaksu, kiitos!

Aamurukoushetki klo 8.8.45

Aamurukoushetki Kauhajoen kirkossa klo 8-8.45.
Aamurukoushetket ma ja to aamuisin.

Sanssinkodilla

Virsilaulupäivä klo 13

Virsilaulupäivä Sanssinkodilla klo 13, Jouni Niemi ja Helena Ala-Prinkkilä.

Seurakuntakeskus

Kirkkokuoron harjoitukset klo 18.45

Kirkkokuoron harjoitukset seurakuntakeskuksessa klo 18.45.
Kuoro laulaa monenlaista hengellistä musiikkia, perinteistä ja uudempaa klassista, välillä haastavampaakin, isänmaallisia lauluja ja myös gospelia. Kuoro laulaa 4-äänisesti, laulajia on n. 30. Lastenhoito tarvittaessa. Tule rohkeasti mukaan, ei tarvitse olla aiempaa kuorokokemusta tai nuotinlukutaitoa, kunhan osaat laulaa. Tied. Sirkku Ratus p. 040-1923513