Isänpäivän perhemessu klo 10

Isänpäivän perhemessu Kauhajoen kirkossa klo 10, Tuomas Ala-Opas, Sirkku Ratus, Jouni Niemi, Marja-Liisa Kiukkonen, Tanja Kivelä, Niina Vesala. Kolehti
koulutuksen mahdollistamiseen ja tukemiseen kehitysmaissa Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Isänpäivän perhemessu Kauhajoen kirkossa klo 10, Tuomas Ala-Opas, Sirkku Ratus, Jouni Niemi, Tuula Kallio-Kyyny-Haanpää, Anne-Maarit Antila, Niina Vesala. Kolehti
Sulo Suntio, Tuomas Ala-Opas, Anne-Maarit Antila, Niina Vesala, Jouni Niemi, Sirkku Ratus, Tuula Kallio-Kyyny-Haanpää

Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Antti Ala-Opas, Tuomas Ala-Opas, Sirkku Ratus, Gospelkuoro, Veteraanikuoro, joht. Risto Ala-Ikkelä. tekstinlukijat sotaorvot Tuula Jaskari ja Ritva Koivisto. Vaellusrippikoululaiset avustavat eri tehtävissä. Kaatuneitten muistopäivä. Kolehti seurakuntatyöhön Suomen Lähetysseuran kautta.

Kauhajärven kirkko

Sanajumalanpalvelus klo 13

Motoristikirkon sanajumalanpalvelus Kauhajärven kirkossa klo 13, Antti Ala-Opas. Helena Ala-Prinkkilä.

Rukouspiiri klo 18

Rukouspiiri toimitushuoneessa klo 18.