Varustamo 19

Nuorisotalo Setälä

Musiikkia, Raamattua ja rukousta. Vieraana Kai Niemelä Eteläpohjanmaan evankelisluterilaisesta kansanlähetyksestä.

Varustamo on leppoisa kokoontuminen jossa ilta aloitetaan yhteisestä kahvipöydästä. Lauletaan yhdessä, tutkitaan Raamattua ja rukoillaan. Illassa Mukana Kai Niemelä

Vaellusriparin kokoontuminen messussa

Vaellusripari osallistuu messuun klo 10

Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Antti Ala-Opas, Tuomas Ala-Opas, Sirkku Ratus, Gospelkuoro, Veteraanikuoro, joht. Risto Ala-Ikkelä. tekstinlukijat sotaorvot Tuula Jaskari ja Ritva Koivisto. Vaellusrippikoululaiset avustavat eri tehtävissä. Kaatuneitten muistopäivä. Kolehti seurakuntatyöhön Suomen Lähetysseuran kautta.

Kaatuneitten muistopäivän juhla klo 11.15

Messun jälkeen Kaatuneitten muistopäivän juhla ja kahvitilaisuus seurakuntakeskuksessa.
Vastaanottajina Suupohjan Sotaorvot ja Kaatuneitten Omaiset ry:stä Tuula Jaskari ja Ritva Koivisto

klo 11.15 kahvitarjoilu

klo 12.00 Juhla seurakuntakeskuksessa