Messu klo 15

Messu Kauhajoen kirkossa klo 15, Tuomas Ala-Opas, Jouni Niemi, Sirkku Ratus,
Hiihtis- ja Cityripareiden kirkkopyhä, Kolehti pakolaisten auttamiseen kriisialueilla Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Messu Kauhajoen kirkossa klo 15, Tuomas Ala-Opas, Jouni Niemi. Sirkku, Ratus,

Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Anitta Vuorela, Liisa Erkinheimo, Hannu Syrjälahti, Tuuli Tamminen-Syrjälahti, Eeva Osmo. Kolehti Pohjois-Suomen tunturikappelien ja maamme tiekirkkotoiminnan tukemiseen.

Messu ja Majaniemi 2 riparin konfirmaatio klo 10

Messu ja Majaniemi 2 riparin konfirmaatio Kauhajoen kirkossa klo 10, saarna Juha Kauriala, Markku Sarento, Liisa Erkinheimo, Saana Törmänen, Anne-Maarit Antila. Kolehti lapsiperheiden tukemiseen oman seurakunnan diakoniatyön kautta.

Messu ja Majaniemi 3 riparin konfirmaatio klo 10

Messu ja Majaniemi 3 riparin konfirmaatio Kauhajoen kirkossa klo 10, Tuomas Ala-Opas,Liisa Erkinheimo,Markku Sarento, Sauli Pihlajakangas, Niina Vesala. Kolehti ihmiskaupan vastaiseen työhön Mekong-alueella Suomen Lähetysseuran kautta.