Sotiemme veteraanien seutukunnallisen kirkkopäivän juhla klo 12

Seurakuntakeskus

Sotiemme veteraanien seutukunnallisen kirkkopäivän juhla alkaen ruokailulla n. klo 12 rippisalissa ja juhla klo 13 srk-salissa, Antti Ala-Opas, Helena Ala-Prinkkilä, Veteraanikuoro joht. Risto Ala-Ikkelä, kaupunginjohtaja Linda Leinonen.

Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Antti Ala-Opas, Tuomas Ala-Opas, Sirkku Ratus, Gospelkuoro, Veteraanikuoro, joht. Risto Ala-Ikkelä. tekstinlukijat sotaorvot Tuula Jaskari ja Ritva Koivisto. Vaellusrippikoululaiset avustavat eri tehtävissä. Kaatuneitten muistopäivä. Kolehti seurakuntatyöhön Suomen Lähetysseuran kautta.

Kauhajärven kirkko

Sanajumalanpalvelus klo 13

Motoristikirkon sanajumalanpalvelus Kauhajärven kirkossa klo 13, Antti Ala-Opas. Helena Ala-Prinkkilä.

Seurakuntakeskus

Rukouspiiri klo 18

Rukouspiiri toimitushuoneessa klo 18.