Konfirmaatiomessu

Messu ja vaellusriparin konfirmaatio Kauhajoen kirkossa klo 10, Tuomas Ala-Opas, Liisa Erkinheimo, Markku Sarento, Merja Alapiha, Benjamin Kasari. Kolehti seurakunnissa tehtävän nuoriso-, erityisnuoriso- ja rippikoulutyön tukemiseen ja kehittämiseen Nuori kirkko ry:n kautta.

Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Anitta Vuorela, Liisa Erkinheimo. Kolehti Pohjois-Suomen tunturikappelien ja maamme tiekirkkotoiminnan tukemiseen, Kirkkoahllitus.

Messu ja Majaniemi 2 riparin konfirmaatio klo 10

Messu ja Majaniemi 2 riparin konfirmaatio Kauhajoen kirkossa klo 10, saarna Juha Kauriala, Markku Sarento, Liisa Erkinheimo, Saana Törmänen, Anne-Maarit Antila. Kolehti lapsiperheiden tukemiseen oman seurakunnan diakoniatyön kautta.

Messu ja Majaniemi 3 riparin konfirmaatio klo 10

Messu ja Majaniemi 3 riparin konfirmaatio Kauhajoen kirkossa klo 10, Tuomas Ala-Opas,Liisa Erkinheimo,Markku Sarento, Sauli Pihlajakangas, Niina Vesala. Kolehti ihmiskaupan vastaiseen työhön Mekong-alueella Suomen Lähetysseuran kautta.