MAANANTAI 21.8.

Käsityökahvila Kirppisputiikilla klo 13.Tule käsityön kanssa tai ilman!

TIISTAI 22.8.

Perhekerhot Mestarintuvalla ja Aron seurakuntakodilla tiistaisin klo 9-11. Toimintaa ohjaavat Mestaerintuvalla Tanja ja Maikku, Arossa Tuula ja Anne-Maarit. Vapaata leikkiä lapsille, aikuisille juttu seuraa, hartaushetkinen ja kahvitarjoilu (vapaaehtoinen maksu). Tervetuloa!

KESKIVIIKKO 23.8.

Aikamoiset-kuoron kansanlaulukirkon harjoitus srk-salissa klo 12.30.

Virsilauluilta Louhelassa klo 18, Jouko ja Helena Ala-Prinkkilä. Järj. Kokon diakonia- ja lähetyspiiri.

TORSTAI 24.8.

Suvi soi- yhteislauluilta Viiskielisestä, musisointia, hartaus, kahvit Nummijärven kirkossa klo 19, Terhi Niemelä ja Sirkku Ratus.

Diakoniapiiri Pirjo-Liisa ja Terttu Kangasniemellä, Honkajoentie 584, klo 19, Markku Sarento, Helena Ala-Prinkkilä. Tuo arpapalkinto mukanasi. Tervetuloa.

Lapsikuoro Poutapilvi harjoitukset salissa klo 17.30-18.15.

PERJANTAI 25.8.

Iltamessu Kauhajoen kirkossa klo 18, Tuomas Ala-Opas ja nuoret.
Ilta Lauran kanssa- talkshow Ojalan Pakarin vintillä klo 19. Lippu 10€, sisältäen leivoskahvit. Houseband Antti Kleemola. Tervetuloa kuulemaan mielenkiintoista keskustelua ja musiikkia aiheesta Elämä on…, Jussi Kleemola, Marjatta Hautala, Jouko Ala-Prinkkilä.

LAUANTAI 26.8.

Virsiseurat Salme Kakkorilla, Jokimaantie 221, klo 16, Markku Sarento, Sirkku Ratus.

SUNNUNTAI 27.8.

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, saarnaa Antero Rasilainen, Jouni Niemi, Helena Ala-Prinkkilä, Seija Ollilan jp-ryhmä, Elyset-ryhmä, Ely:n kirkkopyhä. Kolehti Evankelisen lähetysyhdistyksen tukemiseen.

Messun jälkeen Ely:n kirkkopyhän juhla seurakuntakeskuksessa, Antero Rasilainen, Helena Ala-Prinkkilä, Ilkka Tuikkala.

Hyvässä seurassa -ilta Kauhajoen evankelisella opistolla klo 18, ELY:n pääsihteeri Antero Rasilainen, Leo Norja. Aiheena: kutsu, musiikki Sirpa Keski-Antila, kahvitarjoilu. Järj. ELY ry.

MAANANTAI 28.8.

Verenluovutus rippisalissa klo 13-18.

Veikko Nousiaisen 85-vuotissyntymäpäiväseurat seurakuntasalissa klo 18, Jouko Ala-Prinkkilä, Helena Ala-Prinkkilä. Vapaaehtoinen kahviraha lahjoitetaan lähetystyön hyväksi.

TIISTAI 29.8.

Perhekerho Mestarintuvalla tiistaisin klo 9-11. Toimintaa ohjaamassa Tanja ja Maikku. Vapaata leikkiä lapsille, aikuisille juttu seuraa, hartaushetkinen ja kahvitarjoilu (vapaaehtoinen maksu). Tervetuloa!

Perhekerho Aron seurakuntakodilla klo 9-11, viikoilla. Toimintaa ohjaamassa Tuula ja Anne-Maarit. Vapaata leikkiä lapsille, aikuisille juttu seuraa, hartaushetkinen ja kahvitarjoilu (vapaaehtoinen maksu). Tervetuloa!

KESKIVIIKKO 30.8.

Varustamo Setälässä klo 19. Raamattua, musiikkia ja yhteistä pohdintaa mukavassa ilmapiirissä.
Terhi Niemelä ja Merja Alapiha.

TORSTAI 31.8.

Hartaus Männikönkodilla klo 14.30, Sirkku Ratus.

Poutapilvikuoron harjoitukset klo 17.30-18.15 seurakuntasalissa, Helena Ala-Prinkkilä.
NUORET Katso facebook.com/nuorisotalosetala

Pe 1.9. Nuortenilta Setälässä klo 19.

KASTETUT: Nuutti Matias Hautala, Joona Lauri Oskari Lassila, Aino Tuulikki Lehtonen.

KUOLLEET: Aleksi Henrikki Grönstrand 72 vuotta, Tyyne Signe Ilona Mäkitalo 100 vuotta.

***********

Soppapäivä 5.9. srk-keskuksessa klo 11-12.30, hinta 3€.

Hyypän mukavat alkaa 6.9. Kauhajärven kirkossa.

Eläkeläisten hengellinen virkistyspäivä Majaniemessä to 14.9. klo 10. Vierailijana parisuhdepatologi Raimo Vakkuri, Antti Ala-Opas, Sirkku Ratus, Anna-Kaisa Heikkilä. Linja-autokuljetus srk-keskuksesta 9.30. Päivän hinta 10€. Ilmoittautumiset 7.9. mennessä virastoon 06 2342311.

Finlandia juhlakonsertti 15.9. klo 19 Kauhajoen kirkossa, Kalevi Kiviniemi, urut.

Surupiiri alkaa 1.11.

Aamurukoushetki ma, to Kauhajoen kirkossa klo 8.
Kirppisputiikki (Topeeka 35) auki ma-pe klo 12-16.30, la klo 10-14.
Kriisitilanteisiin päivystävän papin puhelin 040 139 8147.

Kauhajoen kirkko avoinna rukoukseen ja hiljentymiseen kuukauden ensimmäisenä tiistaina, (5.9.,3.10., 7.11.,5.12.) klo 15-19.

Kauhajoen kirkko avoinna hiljentymiseen ja rukoukseen

25.4.2017 12.17

DSC_0075_THUMB.jpg