TORSTAI 19.10.

Ely:n Siionin kannel-laulajaiset rippisalissa klo 13, Sirpa Keski-Antila, Ilkka Tuikkala, Raimo Mäki.

Sotaveteraanien keskustelupiiri toimitushuoneessa klo 14, Jouko Ala-Prinkkilä.

Poutapilvikuoron harjoitukset seurakuntasalissa klo 17.30-18.15.

PERJANTAI 20.10.

Lähetyspiiri Tellervo Tuominiemellä, Veräyksenpolku 4, klo 18, Markku ja Johanna Sarento.

Luoma-Valkaman miestenpiiri Jorma Vesannolla klo 19. Ilm.2.

SUNNUNTAI 22.10.

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Markku Sarento, Antti Ala-Opas, Helena Ala-Prinkkilä, mieskvartetti, Tuula Salonen ja Terho Niemelä. 70-vuotiaiden kirkkopyhä. Kolehti kristittyjen yhteiseen työhön oikeudenmukaisen maailman puolesta vastuuviikolla Suomen Ekumeenisen Neuvoston kautta.

Messun jälkeen 70-vuotiaiden juhla seurakuntakeskuksessa, Markku Sarento, Helena Ala-Prinkkilä, Jouko Ala-Prinkkilä.

Pyhän akatemia seurakuntasalissa klo 18, lääkäri Erkki Mäki, Jouko Ala-Prinkkilä, aihe: reformaatio ja soteuudistus.

Rukouspiiri (Oltermanninpolku 2F6) klo 18.

Naisten raamattupiiri Sirkka Sivulalla, Taunontie 2 B 6, klo 18. Kol.2.

MAANANTAI 23.10.

Kainaston iloinen iltapäivä Kainaston seurakuntakodilla klo 13, Jouko Ala-Prinkkilä, Anna-Kaisa Heikkilä. Mahdollisuus kysymyksiin srk-kodista.

Ikkeläjärven iloinen iltapäivä Aili ja Aatos Haapakoskella klo 13,  Heli Laitakari.

TIISTAI 24.10.

Perhekerho Aron seurakuntakodilla ja Mestarintuvalla klo 9-11.

Veljespiiri Vilho Mäkysellä, Vennanmäentie 229, klo 18, Ilkka Tuikkala. 2.Tess.3.

KESKIVIIKKO 25.10.

Luterilainen ilta Sinikka Taipaleella (Luomankyläntie 506) klo 18, Matti Rintala.

Kokon diakonia- ja lähetysilta Leena Hakamaalla klo 19.

TORSTAI 26.10.

Luoma-Valkaman iloinen iltapäivä Eila ja Martti Hautamäki klo 13, Anna-Kaisa Heikkilä.

Sley:n lähetyspiiri Päntäneen nuorisoseuralla klo 13, Tuomas Ala-Opas, Selina.

Ehtoollishartaus Männikönkodilla klo 14.30, Markku Sarento, Sirkku Ratus.

Gospelkuoron harjoitukset rippisalissa klo 17.

Poutapilvikuoron harjoitukset seurakuntasalissa klo 17.30-18.15.

Hyvässä seurassa -ilta Kauhajoen evankelisella opistolla klo 18, rovasti Aulis Harju - aiheena sadonkorjuu, Pekka Kiviranta, kahvitarjoilu. Järj. ELY ry.

Kirkkokuoron harjoitukset seurakuntasalissa klo 18.45.

NUORET Katso facebook.com/nuorisotalosetala

pe 27.10. Nuorten ilta Setälässä klo 19.

KASTETUT: Janni Ilona Anneli Haapamäki, Giia Leena Kaarina Schroderus.

KUOLLEET: Juhani Ilmari Moisio 64 v, Eeva Marjatta Kangasniemi 81 v, Suoma Anneli Liimola 81 v, Terttu Aulikki Rentola 86 v, Martta Kyllikki Toivola 87 v, Valio Salomon Luhtala 89 v.

****************

5.11.  Rov. USKONPUHDISTUKSEN MUISTOPÄIVÄN JUHLA alkaa messulla Kauhajoen kirkossa klo 11. Messun jälkeen ruokailu ja juhla seurakuntakeskuksessa.

26.11. Pyhän akatemia; luterilaisuus ja maanpuolustus.

24.-26.11. Hiljaisuuden retriitti Majaniemessä.

Kristuspäivä Turkuhallissa la 2.12. Bussikuljetus Kauhajoelta, lähtö n. klo 8, hinta 25 € (sis.matkan ja lipun). Ilm. heti merja.alapiha@evl.fi.

SEURAKUNNAN TOIMISTOT SULJETTU KE 25.10.

Rovastikunnallinen uskonpuhdistuksen muistopäivän juhla Kauhajoella su 5.11.2017

11.10.2017 11.25

martti_luther_THUMB.jpg

Rovastikunnallinen Uskonpuhdistuksen muistopäivän juhlaa vietetään Kauhajoella su 5.11.2017.

Juhla alkaa messulla Kauhajoen kirkossa klo 11. Messussa saarnaa Jouko Ala-Prinkkilä ja liturgina toimii Jari Kuusi. Messussa avustaa rovastikunnan seurakuntien työntekijöitä. Kolehti raamatun opetukseen ja koulutukseen Aasiassa ja Afrikassa Lähetysyhdistys Kylväjän kautta.

Messun jälkeen ruokailu, juhla ja kahvit seurakuntakeskuksessa. Tervetuloa!