Koulutus avaa ovia – mutta sen puute sulkee niitä  

Tukea haettavissa pienituloisten perheiden nuorille, jotka opiskelevat toisen asteen tutkintoa. Tukea voivat hakea opiskelijat, joiden kotikunta on Kauhajoki. 

Vuoden 2019 Yhteisvastuukeräyksen tuotto kohdistui pienituloisten perheiden nuorten opiskelun tukemiseen. Kauhajoen seurakuntaan jäi käytettäväksi tätä tuottoa noin 4000 e. Alle 20 -vuotiaan opiskelijan on mahdollista hakea tukea Kauhajoen seurakunnan diakoniatyöltä. Tukea voi hakea opiskelumateriaaleihin ja -välineisiin.  

Tukea haetaan erillisellä hakemuksella (linkki alapuolella) ja tuki myönnetään maksusitoumuksina. Tuen määrä riippuu hakemusten määrästä ja tuki arvioidaan tapauskohtaisesti hakemusten perusteella.  

Täytä hakemus huolellisesti ja toimita se sähköpostitse tai kirjepostina määräaikaan mennessä. Hakemukseen ei tarvitse laittaa liitteitä. Hakemuksesi käsitellään luottamuksellisesti ja sinulle ilmoitetaan, mikäli olet saanut tuen.  

Jatkamme hakuaikaa niin, että hakemusten tulee olla perillä 4.9.2020 mennessä; anna-kaisa.heikkila@evl.fi tai Kauhajoen seurakunta/diakonia, Kyntäjäntie 1, 61800 Kauhajoki.  

Päätökset ilmoitetaan 11.9.  mennessä henkilökohtaisesti tuen saaneille. 

 

Hakulomake (PDF, tulostettava tiedosto)

Hakulomake (Word, koneellisesti täytettävissä)