KE 19.2. TOIMISTOT AVOINNA KLO 9-12.

KESKIVIIKKO 12.2.

Big Night -ilta 4-6-luokkalaisille 17.30-20 seuriksella. Illoissa toimintapisteitä, raamattuopetus, musiikkia, kivaa yhteisoloa ja jättinyyttärit. Tuo mukaan oma herkkupussi yhteiseen pöytään.

Kyläilta Päntäneen srk-kodilla alkaen kahvilla klo 18. Ohjelmassa alkuhartaus, seurakunnan tulevan strategian esittelyä sekä keskustelua, jossa selvitetään kyläläisten toiveita ja halukkuutta sitoutua seurakuntakodin ja siellä tapahtuvan toiminnan ylläpitämiseen.

TORSTAI 13.2.

Ely:n Siionin kannel-laulajaiset srk:n virastotalossa klo 13, raamattuluentosarja 2. osa Jumalan valittu Mooses, Pekka Kiviranta, Ilkka Tuikkala, Sirkku Ratus.

Gospelkuoron harjoitukset Lastentalossa klo 16.30.

Big Night toimintailta 1-3 luokkalaisille klo 17.30-20 seuriksella. Ohjelmassa toimintapisteitä, raamattuopetus, musiikkia, kivaa yhdessäoloa ja jättinyyttärit. Tuo yhteiseen pöytään herkkupussi.
Kirkkokuoron harjoitukset ja vuosikokous Lastentalossa klo 18.

PERJANTAI 14.2.

Soffan aamupalatreffeillä klo 9 seurakunnan työntekijä mukana, Otontie 7 c16.

Ystävänpäivän kahvit Kirppisputiikilla klo 12-17. Tule vastaamaan seurakuntalaiskyselyyn, paikalla kirkkoherra Jouko Ala-Prinkkilä.

LAUANTAI 15.2.

Nuorten aikuisten K-18 kokoontuminen Setälässä klo 17.

SUNNUNTAI 16.2.

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Markku Sarento, Sirkku Ratus, Tuomas Ala-Opas. Kolehti yhteistyön rakentamiseen Lapuan hiippakunnan uuden Etiopian Mekane Yesus-kirkon yhteistyöhiippakunnan kanssa.

Naisten raamattupiiri Kytällä (Luomankyläntie 556) klo 18. 2. Piet.3.

Rukouspiiri toimitushuoneessa klo 18.

MAANANTAI 17.2.

Perhekerho lastentalolla klo 9-11. Perhekerho on lasten ja aikuisten tärkeä kohtaamispaikka, josta löytyy leikki- ja juttuseuraa. Kerhossa on myös yhteistä toimintaa, kuten musiikkia, askartelua ja hartaushetki. Tarjoilusta peritään pieni maksu. Mukana Anne-Maarit Antila, Tanja Kivelä.

LapsiParkki Aron srk-kodilla klo 13-15.30  1-5-vuotiaille lapsille. Ilmoittautuminen ennakkoon Tuula K-K-H:lle p. 040 163 0393. Omat eväät ja säänmukainen pihavarustus mukaan. LapsiParkin tarkoitus on mahdollistaa vanhemmille pieni tauko paäivällä erilaisten asioiden hoitoon, hengähtämiseen tai harrastuksiin.

Käsityökahvila Kirppisputiikilla klo 13-14.30. Tule käsityön kanssa tai ilman!
Ikkeläjärven iloinen iltapäivä Manne Laksolla klo 13, Anna-Kaisa Heikkilä.

Iloinen iltapäivä Päntäneen seurakuntakodilla klo 13, Heli Laitakari.

Vauvakerho Lastentalolla klo 13.30-15. Vauvakerho on tarkoitettu oman aikuisen kanssa tuleville pienille lapsille, jotka eivät vielä kävele. Vauvakerhossa lorutellaan, sylitellään ja ilaoitaan yhdessäolosta. Aikuisille kahvitarjoilu, josta pieni maksu. Lastentalo: Kyntäjäntie 1. Ei haittaa, vaikka vauva nukkuisi suurimman osan kerhoajasta. Voit myös aloittaa kerhoilun jo ennen vauvan syntymää! Anne-Maarit Antila, Tanja Kivelä
Sählykerho 1-3 luokkalaisille klo 16.30 seuriksella. Kerhossa pallotellaan ja pelataan kerhonohjaajien johdolla
Mukaan tarvitaan liikuntaan sopivat vaatteet ja oma juomapullo. Mailan saat lainaan kerhosta. Ei tarvitse ilmoittautua.

Naisten saunailta Majaniemessä. Saunat klo 16.30.Ohjelma klo 18, iltapala 4 €. Anna-Kaisa Heikkilä ja Päivi Nummijoki.

TIISTAI 18.2.

Soppapäivä seurakuntakeskuksessa klo 11-12.30. Hinta 3 €.

Touhukerho klo 17 seuriksella 1-3 luokkalaisille. Touhukerho on liikuntakerho. Ei ennakkoilmoittautumista.
Mukaan liikuntaan sopivat vaatteet ja juomapullo. Ei tarvitse sisäpelikenkiä.

KESKIVIIKKO 19.2.

Iso iloinen iltapäivä  toimitushuoneessa klo 13, kahviraha 2€.

Kokon lähetys- ja diakoniapiiri Anna-Maija Yli-Kokolla klo 18.

Kyläilta Aron srk-kodilla alkaen kahvilla klo 18. Ohjelmassa alkuhartaus, seurakunnan tulevan strategian esittelyä sekä keskustelua, jossa selvitetään kyläläisten toiveita ja halukkuutta sitoutua seurakuntakodin ja siellä tapahtuvan toiminnan ylläpitämiseen.

TORSTAI 20.2.

Hyypän mukavat-harrasteryhmä Kauhajärven kirkon kerhohuoneessa klo 13, järj. E-P:n muistiyhdistyksen Kylille kulttuuria-toiminta. Kaikille avoin.

Hartaus ja ehtoollinen Männikönkodilla klo 14.30, Tuomas Ala-Opas, Helena Ala-Prinkkilä.

Poutapilvikuoron harjoitukset srk-salissa klo 17.30-18.15, Helena Ala-Prinkkilä.

PERJANTAI 21.2.

Soffan aamupalatreffeillä klo 9 seurakunnan työntekijä mukana, Otontie 7 c16.

NUORET: Katso facebook.com/nuorisotalosetala.

Pe 14.2. ja 21.2. Nuorten ilta Setälässä klo 19-21.

KASTETUT: Toivo Salomon Koivunen, Vivia Aleksandra Laukkanen, Urho Juhani Pollari,Sinja Maria Viitala.

KUOLLEET:  Asko Heikki Kakkori 66 vuotta, Mikko Joel Vuorimaa 72 vuotta, Martti Ilmari Pajuluoma 83 vuotta,
Antero Kiili 85 vuotta.

Kirppisputiikki avoinna arkisin klo 12-17, la klo 10-14. Tervetuloa!
Aamurukoushetki maanantaisin Kauhajoen kirkossa  klo 8.
Kriisitilanteisiin päivystävän papin puhelin 040 139 8147.

DIAKONIATOIMISTO SULJETTU VIIKOLLA 9.