Poikkeustilan vaikutus Kauhajoen seurakunnan toimintaan 13.4. saakka

Kauhajoen seurakunta noudattaa valtion ja kirkon viranomaisohjeita toiminnassaan ja luopuu kaikista yli kymmenen henkilön kokoontumisista. Myös Kirppisputiikki on suljettu.
Jumalanpalveluksissa on paikalla vain jumalanpalveluksen toimittajat. Jumalanpalvelukset ovat katsottavissa sunnuntaisin alkaen klo 10 YouTube-kanavallamme, jonne ne jäävät tallenteina myöhemmin katsottaviksi. Myös Radio Dein kautta voi kuunnella jumalanpalveluksiamme.

Kirkolliset toimitukset kuten kasteet ja vihkimiset hoidetaan edelleen, mutta niissä saa olla koolla korkeintaan kymmenen henkilöä. Toimituksia varten käytössä ovat kirkot sekä siunauskappeli. Muut seurakunnan tilat eivät ole enää käytettävissä. Piispojen ohjeistuksen mukaan hautaansiunaamisessa paikalla saa olla vainajan lähiomaiset vaikka kymmenen henkilön lukumäärä hieman ylittyisi. Muistotilaisuuksia tai muita juhlia ei seurakunnan tiloissa poikkeusaikana järjestetä.

Seurakunnan toiminta painottuu verkkoon. Toivomme kaikkien seuraavan aktiivisesti Internet-sivuamme www.kauhajoenseurakunta.fi, Facebook- ja Instagram-sivujamme sekä YouTube-kanavaamme, joka löytyy YouTubesta nimellä Kauhajoen ev.lut. seurakunta.

Varhaiskasvatus ja nuorisotyö informoi omilla kanavillaan toiminnastaan.

Toimistot (kirkkoherranvirasto, talous-, ja puutarhurin toimistot) ovat avoinna 1.5. alkaen ma-ke klo 9-14 ja tarvittaessa sopimuksen mukaan. Yhteydenottoja toivotaan ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostitse. Virkatodistuksia voi tilata myös nettisivujemme kautta www.kauhajoenseurakunta.fi/virkatodistus.
Diakoniatoimistosta varataan aika puhelimitse arkisin klo 9-11 numeroista 0449771322 tai 0401799739. Normaaleja päivystysaikoja ei ole.

Yhteystietomme löytyvät osoitteesta www.kauhajoenseurakunta.fi/yhteystiedot
Sielunhoitokeskusteluja ja kriisitilanteita varten on käytössä seurakunnan päivystävä puhelin: 040 139 8147.
Suomen Kirkon palveleva puhelin auttaa päivittäin numerossa 0400221180 (klo 18-24).
Osoitteessa kirkonkeskusteluapu.fi voit keskustella myös chatissa.