KAIKKI TOIMISTOT SULJETTU KE 21.8.-TO 22.8.

TIISTAI 20.8.
Rovastikunnallinen näkövammaisten leiripäivä klo 10-15 Majaniemessä. Leiripäivän hinta 8 e.
Isosinfo Setälässä klo 18, Tule kuulemaan ja katsomaan mitä kaikkea isostoiminta sinulle tarjoaa

KAIKKI TOIMISTO SULJETTU TO 22.8.

TORSTAI 22.8

EI POUTAPILVIKUORON harjoituksia
SUNNUNTAI  25.8
Messu
Nummijärven kirkossa klo 10, Verna Kirjavala, Sirkku Ratus, Tuomas Ala-Opas, Merja Alapiha,
Kerhonohjaajien siunaaminen. Kolehti kehitysvammaisten tukiyhdistys ry kauhajoki.
Jos tarvitset tai voit tarjota kyydin kirkkoon, kokoonnutaan srk-keskuksen pihalle klo 9.15.
Sley:n kesäjuhla  Punaisella tuvalla (Ullantie 9) klo 13, Ari Juupaluoma, Seija Hovila, Sirkku Ratus, Mari Rahkola.
MAANANTAI 26.8
Perhekerho Lastentalolla klo 9-11, tarjoilusta peritään pieni maksu. Anne-Maarit Antila, Tanja Kivelä.
Vauvakerho Lastentalolla klo 13.30-15. Ei haittaa, vaikka vauva nukkuisi suurimman osan kerhoajasta. Voit myös aloittaa kerhoilun jo ennen vauvan syntymää! Anne-Maarit Antila, Tanja Kivelä.
Naisten kesken ilta Kirppisputiikilla klo 18. Naisia Raamatussa osa 4, Nina Niemelä Vaasasta.Kirppis auki.
TIISTAI 27.8
Perhekerho Arossa klo 9-11,  tarjoilusta peritään pieni maksu. Marja-Liisa Kiukkonen, Tanja Kivelä.
KESKIVIIKKO 28.8
Kehitysvammaisten SYYSKESÄN LEIRIPÄIVÄ Majaniemessä klo 10.
Kokon diakonia- ja lähetyspiirin perinteinen virsilauluilta Louhelassa alkaen klo 18 kahvilla, Verna Kirjavala, Ritva ja Raili. Tervtuloa!
TORSTAI 29.8.
Hartaus Männikönkodilla klo 14.30, Jouni Niemi.
Poutapilvikuoron harjoitukset srk-salissa klo 17.30-18.15, Helena Ala-Prinkkilä.
Medialähetystilaisuus
Karijoen kirkossa (Kirkkotie 11) klo 18, Heikki Uusikylä, Ari Talja. Järj. IRR-TV:fi yleiskristillinen medialähetysjärjestö ja Karijoen srk.
LAUANTAI 31.8
Kirkon kirppiksellä tapahtuu syöminkien yössä. Kirppisputiikki on avoinna klo 10-21.
Illalla grilli ja pop-up -kahvila avoinna klo 18-21. Myynnissä hampurilaiset, kanavarras lisukkeilla,  makkaraa.
Tervetuloa syömingeille ja tekemään löytöjä!
Murusia Elämän Leivästä seurakuntasalissa klo 19, Jouko ja Helena Ala-Prinkkilä, lauluyhtye Octovox.
SUNNUNTAI 1.9.
Kansanlaulukirkko
Hämes-Havusessa klo 9, Jouni Niemi, Helena Ala-Prinkkilä, Sirkku Ratus. Kolehti Kansan Raamattuseuran nuoriso- ja opiskelijatyölle valtakunnallisten tapahtumien toteuttamiseen, seurakuntien nuorisotyötä tukevaan ohjelma- ja materiaalituotantoon sekä nuorten aikuisten toimintaan. Lopuksi kirkkokahvit. Bussikyyti Hämes-Havuseen lähtee seurakuntakeskuksen pihasta klo 8.30. Bussista saa ostaa ruokamessurannekkeen 10 euron ryhmähintaan. Huom. käteismaksu ja tasaraha! Jumalanpalvelus on maksuton! Tervetuloa!
Rukouspiiri toimitushuoneessa klo 18.
To 5.9. Eläkeläisten hengellinen virkistyspäivä Majaniemessä klo 10. Vierailijana Jussi Kleemola, seurakunnasta Verna Kirjavala, Sirkku Ratus, Anna-Kaisa Heikkilä. Linja-autokuljetus srk-keskuksesta 9.30. Päivän hinta 10 e Ilmoittautumiset 29.8. mennessä virastoon 06 2342311.
NUORET: Katso facebook.com/nuorisotalosetala.
Ma 26.8. Nuorten Mtg pelikerho Setälässä klo 18-20.
KASTETUT: Juuso Topias Hänninen, Esme Isla Ikkeläjärvi, Lauri Matti Heikki Lakso, Toivo Juhani Latvanen
VIHITYT: Henri Miikka Matias Korpela ja Iida Katri Leena Koivula
KUOLLEET: Alpo Matti Valkama 84 vuotta, Martti Ilmari Hautamäki 84 vuotta, Armas Valdemar Seppälä 89 vuotta, Irja Kristiina Jokimäki 91 vuotta, Mirja Marjatta Kytölä 91 vuotta.
Aamurukoushetki  maanantaisin siunauskappelissa klo 8.
Kriisitilanteisiin päivystävän papin puhelin 040 139 8147.
Virasto suljettu ke 28.8. klo 9.00-11.30.