Eskarikerhot lukuvuonna 2020-2021

Vain muutama yksittäinen kerhopaikka on tällä hetkellä  vapaana. Jos haluatte kerhoon,  kannattaa täyttää ja lähettää ilmoittautumislomake, niin otamme yhteyttä.  Kerhopaikkoja saattaa vapautua ympäri vuoden, ja sopiva kerho voi löytyä hyvinkin nopeasti. Kerhopaikkaa odotellessa voi tulla iltakerhoon. Hakulomakkeita löytyy päiväkerhot-sivulta.

6-vuotiaille on omat eskari-kerhot torstai-iltapäivisin klo 13-16 Lastentalolla ja Aron seurakuntakodilla. Koulukeskuksen ja Aron eskarista voimme hakea kerholaiset.

Eskarikerhossa tutkitaan, touhutaan, tuunataan, pelataan, liikutaan, ulkoillaan, leikitään, rakennellaan, askarrellaan, opetellaan taikatemppuja sekä kuperkeikkoja tai kaikenlaista muuta mukavaa.

Eskarikerhossa saa pientä välipalaa ja ammattitaitoisten lastenohjaajien turvallista seuraa. 

Iltakerho 5-6vuotiaille

Lastentalolla kokoontuu syksyllä 2020 kerran kuukaudessa tiistaisin klo 17.30-19.00 lasten iltakerho; 8.9., 6.10., 3.11. ja 1.12.

Kerho on suunnattu lähinnä niille lapsille, jotka ovat päivällä kunnallisessa varhaiskasvatuksessa, mutta myös 5vuotta täyttäneet päiväkerholaiset ja eskarikerholaiset ovat tervetulleita.

Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua, mutta voi toki soittaa ennakkoonkin. Huoltajan täytyy tulla antamaan yhteystiedot ja kerholaisen henkilötiedot ja tärkeät terveystiedot lastenohjaajille viimeistään paikalle tultaessa. Kerholaista ei myöskään lähetetä itsenäisesti kerhosta kotiin, vaan huoltajan on haettava kerholainen.

Kerhoa ohjaamassa Tanja Kivelä p. 040 163 0277 ja Tuula Kallio-Kyyny-Haanpää p. 040 163 0393

Lattiakuvia legoista
liitutaululla lasten piirtämiä enkeleitä