albanuorten hihat

Vuoden 2020 rippikoulut

Tervetuloa rippikouluun vuonna 2020! Kaikki vuonna 2005 syntyneet Kauhajoen seurakunnan jäsenet saavat rippikoulupostia kotiinsa syyskuun alussa.

Rippikoululaisille ja heidän vanhemmille on infoilta (starttikirkko) seurakuntakeskuksessa torstaina 19.9. klo 19. Infoillassa kerrotaan rippileireistä. Illassa jaetaan mm. rippikoulupassit ja annetaan ohjeet merkkien keräämisestä eri tilaisuuksista.

Rippikouluihin ilmoittaudutaan 30.8.-27.9.2019. Ilmoittautuminen alkaa perjantaina 30.8. ja päättyy perjantaina 27.9. Ilmoituslomakkeet voit palauttaa koulun uskonnonopettajalle tai kirkkoherranvirastoon.

Leirijaosta saat tiedon postitse lokakuussa.

Toivomuksia mahdollisista rippikouluvaihdoista voit esittää Tuomas Ala-Oppaalle sähköpostitse 11. - 25.10. välisenä aikana tai puhelimitse perjantaina 25.10. klo 12-16. Ilmoitamme vaihdoista henkilökohtaisesti.

alba ja tennarit
Kuva: Kirkon kuvapankki/ Sanna Krook