Avoimet työpaikat Kauhajoen seurakunnassa:

KAKSI LASTENOHJAAJAN SIJAISUUTTA

Kauhajoen seurakunnassa on avoinna kaksi lastenohjaajan sijaisuutta ajalle 9.8.2021 -29.6.2022.

Haemme Kauhajoen seurakunnan laaja-alaiseen varhaiskasvatukseen ja perhetoimintaan kahta lastenohjaajaa.Työaika on 38h 15min /viikossa. Työtä tehdään varhaiskasvatuksen tiimissä, johon kuuluu neljä lastenohjaajaa, nuorisotyönohjaaja ja kasvatuksen pappi. Työhön sisältyy päiväkerho- ja perhekerhotyötä, tapahtumia, leiri- ja retkitoimintaa sekä yhteistä työtä eri toimijoiden kanssa. Työ edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Arvostamme motivoitunutta osaajaa, joka haluaa työskennellä lasten ja perheiden parhaaksi kristillisiin arvoihin perustaen. Korostamme kokemusta lapsiryhmässä toimimisesta, kiinnostusta kasvatustyöhön, halua kehittyä, vuorovaikutus- ja tiimitaitoja ja digiosaamista.

Palkkaus on KirVESTES mukainen, vaativuusryhmä on 402. Ennen työsopimussuhteen vastaanottamista hakijalta edellytetään esitettäväksi lääkärintodistus ja KL 6:33§:n mukainen rikosrekisteriote. Valittavan henkilön on oltava konfirmoitu ev.lut. kirkon jäsen. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Työssä tulee aloittaa viimeistään 09.08.2021. Hakijan tulee varautua haastatteluun 25.4. klo 17-19. Haastattelupaikka ilmoitetaan haastatteluun kutsuttaessa. Hakemukset tulee toimittaa todistuksineen sähköpostiin: tuomas.ala-opas@evl.fi 21.5.2021 klo 12.00 mennessä. Tiedusteluihin vastaa kasvatuksen pappi Tuomas Ala-Opas 045–2355566 ja nuorisotyönohjaaja Merja Alapiha 050-303 5450

KESÄTYÖNTEKIJÄ MAJANIEMEN LEIRIKESKUKSEEN

Haetaan kesäksi työntekijää, joka työskentelee sekä keittiössä että tilahuollossa. Työpaikka on Nummijärven Majaniemen leirikeskus.
Keittiö- ja siivousalaan liittyvä koulutus ja työkokemus on eduksi. Hygieniapassi vaaditaan, mutta sen voi suorittaa ennen työn alkua.

Tutkintoa tärkeämpää on aito kiinnostus keittiöalaa sekä tilahuoltoa kohtaan. Hakijalta toivotaan oma-aloitteisuutta, sosiaalisuutta ja kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Töitä tehdään eri ikäisten ja erilaisten asiakasryhmien kanssa läheisessä vuorovaikutuksessa.

Työ sisältää myös viikonloppuja.

Mahdolliset tiedustelut: Sari Pajukoski, puh. 045 8533955, sari.pajukoski@evl.fi

Hakemukset 5.4 mennessä sähköpostitse sari.pajukoski@evl.fi

KESÄTYÖ PUUTARHATYÖSSÄ HAUTUUMAILLA