Avoimet työpaikat Kauhajoen seurakunnassa:

NUORISOTYÖNOHJAAJAN VIRANSIJAISUUS

Kauhajoen seurakunnassa on avoinna nuorisotyönohjaajan viransijaisuus 2.8.2021- 4.4.2022. Sijaisuus jatkuu mahdollisesti pidempään.
Työtä tehdään nuorisotiimissä, johon kuuluu kolme nuorisotyönohjaajaa sekä kasvatuksen pappi. Meillä arvostetaan yhdessä tekemistä sekä vapaaehtoisten kanssa toimimista. Olemme monipuolinen ja aktiivinen seurakunta.

Odotamme hakijalta valmiutta tehdä kasvatustyötä laajasti eri ikäisten lasten ja nuorten parissa, kykyä toimia itsenäisesti sekä osana nuorisotiimiä ja seurakunnan työyhteisöä. Työntekijä vastaa varhaisnuorisotyöstä. Työhön kuuluu kerho-, koulu- ja rippikoulutyötä, tapahtumien järjestämistä sekä retki- ja leiritoimintaa. Viranhoitaminen edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön. Hakijalle eduksi lasketaan seurakuntatyön tuntemuksen lisäksi halu oppia uusia asioita, viestintä- ja digitaidot sekä hyvät vuorovaikutustaidot.

Palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 502 mukainen. Kelpoisuusehtona on piispainkokouksen hyväksymä kirkon nuorisotyönohjaajan tutkinto. Hakijan tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ja rikosrekisterilain 6 § 2 mom. mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa. Työssä tulee aloittaa viimeistään 09.08.2021.

Hakijan tulee varautua haastatteluun 27.4.2021 klo 17–19. Haastattelupaikka ilmoitetaan haastatteluun kutsuttaessa. Hakemukset tulee toimittaa todistuksineen sähköpostiin: tuomas.ala-opas@evl.fi 13.4.2021 klo 12.00 mennessä

Tiedusteluihin vastaa kasvatuksen pappi Tuomas Ala-Opas 045–2355566 ja nuorisotyönohjaaja Karita Pihlajakangas 040-6537828

Kauhajoki on 13 000 asukkaan kaupunki Etelä-Pohjamaalla. Kaupungissa on hyvät kuntapalvelut ja harrastusmahdollisuudet. Paikkakunta tunnetaan mm. koripallosta, kansallispuistoista ja Ruokamessuista. Seurakunnassamme on jäseniä noin 10 900 sekä työntekijöitä noin 35.
Tervetuloa työskentelemään avaran armon ilmapiiriin!

KESÄTYÖNTEKIJÄ MAJANIEMEN LEIRIKESKUKSEEN

Haetaan kesäksi työntekijää, joka työskentelee sekä keittiössä että tilahuollossa. Työpaikka on Nummijärven Majaniemen leirikeskus.
Keittiö- ja siivousalaan liittyvä koulutus ja työkokemus on eduksi. Hygieniapassi vaaditaan, mutta sen voi suorittaa ennen työn alkua.

Tutkintoa tärkeämpää on aito kiinnostus keittiöalaa sekä tilahuoltoa kohtaan. Hakijalta toivotaan oma-aloitteisuutta, sosiaalisuutta ja kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Töitä tehdään eri ikäisten ja erilaisten asiakasryhmien kanssa läheisessä vuorovaikutuksessa.

Työ sisältää myös viikonloppuja.

Mahdolliset tiedustelut: Sari Pajukoski, puh. 045 8533955, sari.pajukoski@evl.fi

Hakemukset 5.4 mennessä sähköpostitse sari.pajukoski@evl.fi

KESÄTYÖ PUUTARHATYÖSSÄ HAUTUUMAILLA