Kauhajoen seurakunnan seurakuntapastorin virka on haettavana 2.10.2020 klo 15.00 mennessä.

Seurakuntapastorin tehtäviin kuuluu jumalanpalvelusten ja kirkollisten toimitusten lisäksi rippikoulutyötä, sekä muuta seurakuntatyötä. Seurakuntapastorin vastuualueena on jumalanpalvelus- ja musiikkityö ja hän toimii kanttorien lähiesimiehenä. Toisena vastuualueena on aikuistyö ja erityisesti vapaaehtoistyön kehittäminen.

Virkaan valittavalta edellytämme hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja. On myös tärkeää, että viestintäosaaminen, mukaan lukien sosiaalinen media, on hallinnassa.

Arvostamme rohkeutta kehittää työtä yhdessä muiden kanssa sekä kykyä kohdata ihmisiä avoimesti huumoria unohtamatta. Pidämme tärkeänä, että työ kirkon virassa on sinulle innostavaa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä toisen kotimaisen kielen tyydyttävä ymmärtämisen taito. Palkkaus määräytyy KirVESTES:n vaativuusryhmän 602 mukaisesti.

Virkaan valittavalla on oltava kelpoisuus papin virkaan ja hänen on oltava Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Virkaan valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ja rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin tarkoittama rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Viran vastaanotto 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Viranhoitomääräyksen antaa Lapuan hiippakunnan tuomiokapituli, jolle hakemukset lähetetään KirkkoHR:n kautta: http://rekry.evl.fi/rekry2. Papiksi vihityt hakijat liittävät hakemuksen mukaan otteen nimikirjasta.

Hakijoita pyydetään varautumaan haastatteluun, joka pidetään 7.10.2020 iltapäivällä Kauhajoella. Haastatteluun kutsutaan erikseen. Niitä pappisvihkimystä hakevia teologeja, jotka saavat kutsun haastatteluun seurakuntaan ja joita ei vielä ole haastateltu tuomiokapitulissa, pyydetään varautumaan myös kapitulin haastatteluun Seinäjoella 6.10.2020.

Lisätietoja antaa kirkkoherra Jouko Ala-Prinkkilä 050 4127 192

Kauhajoen seurakunta sijaitsee 13 500 asukkaan eteläpohjalaisessa kaupungissa, joka on Suupohjan alueen keskus. Kaupungissa on hyvät kuntapalvelut ja harrastusmahdollisuudet. Paikkakunta tunnetaan mm. koripallosta, kansallispuistoista ja Ruokamessuista. Seurakunnassamme on jäseniä noin 11 200 sekä työntekijöitä noin 35. Heistä pappeja on neljä. Tervetuloa työskentelemään avaran armon ilmapiiriin!