Huom! Koronaviruksen aiheuttamien muutosten vuoksi Kirkon kirppis saattaa olla suljettuna kesällä. Tässä vaiheessa otamme vielä kuitenkin vastaan hakemuksia. Ilmoitamme kaikille hakijoille, jos joudumme tekemään päätöksen kirppiksen kiinni pitämisestä kesäkuukausina, emmekä siinä tapauksessa palkkaa kesätyöntekijöitä.

Kesätyö Kirkon kirppiksellä

Kauhajoen seurakunta hakee kahta 18 vuotta täyttänyttä opiskelijaa kesätyöntekijäksi Kirkon kirppikselle jaksoille 1.-28.6. ja 29.6. – 26.7. Päivittäinen työaika on 6 tuntia. Hyvät sosiaaliset taidot katsotaan eduksi.

Tee vapaamuotoinen hakemus ja kerro, kummalle kuukaudelle haet kesätyötä ja miksi sinut kannattaisi valita tähän tehtävään. Lähetä hakemuksesi 30.4. mennessä sähköpostilla osoitteeseen:  anna-kaisa.heikkila@evl.fi

Kesätöitä hautausmailla!

Tänä vuonna 16 vuotta täyttävien ja sitä vanhempien koululaisten / opiskelijoiden hakemukset huomioidaan.

Täytä ja tulosta hakemus tästä