Uutiset

Uutislistaukseen

20210812_082823.jpg

Koronatilanteen vaikutus seurakunnan toimintaan ja tapahtumiin

13.8.2021 09.09

Seurakunnan toiminta ja tapahtumat jatkuvat viime kevään tapaan hygienia- ja turvaohjeita noudattaen

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on antanut määräykset, jolla se kieltää mm. Etelä-Pohjanmaan kuntien alueella yli kymmenen henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisätiloissa. Rajatuissa ulkotiloissa osallistujien suurin sallittu määrä on 50 henkilöä. Mainitut osallistujamäärät ylittäviä tilaisuuksia on mahdollista järjestää edellyttäen, että niissä voidaan varmistaa turvallisuus noudattamalla OKM:n ja THL:n 31.5.2021 antamaa ohjetta (linkki ohjeeseen tässä)

Kauhajoen seurakunnassa on määritelty tilojen koon mukaan maksimiväkimäärä, jolloin turvavälit pystytään pitää. Kaikissa tiloissamme ja tapahtumissamme on maskisuositus ja käsidesiä tarjolla. Noudatamme hygieniaohjeita. Osallistuthan vain terveenä! Lue tästä linkistä seurakunnan tilakohtaiset väkimäärärajat

Seurakunta tarjoaa ensisijaisesti omia tilojaan kirkollisiin toimituksiin. Tiloista ei peritä vuokraa. Tartuntaketjujen välttämiseksi seurakunnan työntekijät vierailevat kodeissa vain painavin perustein (esim. sairaan ehtoollinen).