Kirkkokuoro

Kauhajoen kirkkokuoro on hyvätasoinen, kauniisti soiva kuoro. Kuoro harjoittelee torstaisin  seurakuntasalissa. Harjoitukset alkavat klo 18.30 äänenmuodostuksella.

Kuoron tavoitteena on tarjota kuorolaisille monipuolista ja haastavaa kuorotoimintaa, jossa jokainen voi kokea kehittymisen ja laulamisen iloa ja siunausta. Tavoitteena on myös rikastuttaa seurakunnan jumalanpalvelus- ja musiikkielämää.
Kuorossa lauletaan pääasiassa  4-äänistä kuoro-ohjelmistoa, joka muodostuu  psalmilauluista sekä  uudemmista ja vanhemmista hengellisistä lauluista ja virsistä.

Ota yhteyttä kuoronjohtajaan kanttori Sirkku Ratukseen ( 040 1923 513 tai sirkku.ratus(at)evl.fi) ja tule mukaan iloiseen joukkoon etsimään itsestäsi ääntä, joka kasvaa ja vahvistuu!
"Nyt on aika kiitoksen, nouse kansa Kristuksen! Herra toimii päällä maan armossaan ja voimassaan!" Virsi 416

Lapsikuoro Poutapilvi

Kauhajoen seurakunnassa kokoontuu lasten Poutapilvi-kuoro. Kuoroon ovat tervetulleita lapset alkaen 6-vuotta. Kuorotoiminta on lapsille maksutonta. Kuoro esiintyy seurakunnan isoissa tapahtumissa kuten Enkelikirkossa, Kauneimmat  joululaulut- tilaisuuksissa ja erilaisissa juhlissa.

Poutapilvi-kuoro harjoittelee torstaisin klo 17.30-18.15 seurakuntakeskuksessa, osoitteessa: Kyntäjäntie 3, 61800 Kauhajoki.

Kuoron johtajana kanttori Helena Ala-Prinkkilä, helena.ala-prinkkila@evl.fi

Tervetuloa mukaan kuorotoimintaan!

Gospelkuoro

Gospelkuorossa lauletaan kaksiäänisesti hengellistä musiikkia. Kuoroa johtaa Sirkku Ratus. Harjoitukset ovat torstaisin klo 17 seurakuntakeskuksessa. Tervetuloa mukaan!

040 1923 513 tai sirkku.ratus(at)evl.fi