Pizzaa ja parisuhdetta- ilta klo 18

Seurakuntakeskus

Pizzaa ja parisuhdetta -ilta seurakuntakeskuksessa klo 18. Tarjolla pizzaa ja kuvallisia parisuhdetarinoita Harmasen Eijan esíttämänä. Musiikki duo Eve&Ossi.
Ilta päättyy Tahdon!-iltamessuun rakkaudelle Kauhajoen kirkossa.
Ilmoittaudu mikäli tarvitset lastenhoitoa (kirkkoherranvirastoon p. 06-2342 311 tai kauhajoen.srk@evl.fi)
Tahdon!- iltamessu rakkaudelle Kauhajoen kirkossa klo 19.30; Jouni Niemi, Markku Orsila, Terhi&parisuhdettatiimi. Musiikissa duo Eve&Ossi.
Tilaisuuksiin on vapaa pääsy!

Tervetuloa yksin, kaksin tai lasten kanssa!
järj. EP:n perheasiain neuvottelukeskus ja Kauhajoen seurakunta

Ilta päättyy Tahdon!-iltamessuun rakkaudelle Kauhajoen kirkossa.

Tilaisuuksiin on vapaa pääsy!
Tervetuloa yksin, kaksin tai lasten kanssa!
järj. EP:n perheasiain neuvottelukeskus ja Kauhajoen seurakunta.

Kauhajoen koulusurmista 10 vuotta. Kosketus-ilta Kauhajoen kirkossa

Kauhajoen koulusurmista 10v. KOSKETUS- ilta Kauhajoen kirkossa klo 18.
Tervehdyssanat: Eduskunnan puhemies Paula Risikko, SeAMKin rehtori Tapio Varmola, kaupunkineuvos Antti Rantakokko, EPSHP:n johtaja Jaakko Pihlajamäki, Lapuan hiippakunnan piispa Simo Peura, vs. kirkkoherra Antti Ala-Opas.
Ilta Lauran kanssa-talk show teemalla Kosketus, keskustelemassa Pasi Kotilainen ja Karita Tupeli, musiikki Antti Kleemola. Tervetuloa kuulemaan mielenkiintoista keskustelua ja musiikkia.
Ilta päättyy rukoushetkeen hautausmaalle siirretyn muistokiven äärellä. Muistokivelle voi laskea oman kynttilälyhdyn.

Rukouspiiri osallistuu kosketusiltaan klo 18.

Rukouspiiri osallistuu kosketusiltaan Kauhajoen kirkossa klo 18.

Aamurukoushetki klo 8-8.45

Aamurukoushetki Kauhajoen kirkossa klo 8-8.45.
Aamurukoushetket ma ja to aamuisin.