Kansallisen veteraanipäivän juhla klo 9.15

Kansallisen veteraanipäivän juhla Kauhajoen kirkossa klo 9.15, Antti Niemi-Aro, puhe Eerika Köykkä, Kauhajoen Veteraanikuoro joht. Risto Ala-Ikkelä, Helena Ala-Prinkkilä, koulukeskuksen 5-luokan oppilaat.

Kauhajoen koulusurmista 10 vuotta. Kosketus-ilta Kauhajoen kirkossa

Kauhajoen koulusurmista 10v. KOSKETUS- ilta Kauhajoen kirkossa klo 18.
Tervehdyssanat: Eduskunnan puhemies Paula Risikko, SeAMKin rehtori Tapio Varmola, kaupunkineuvos Antti Rantakokko, EPSHP:n johtaja Jaakko Pihlajamäki, Lapuan hiippakunnan piispa Simo Peura, vs. kirkkoherra Antti Ala-Opas.
Ilta Lauran kanssa-talk show teemalla Kosketus, keskustelemassa Pasi Kotilainen ja Karita Tupeli, musiikki Antti Kleemola. Tervetuloa kuulemaan mielenkiintoista keskustelua ja musiikkia.
Ilta päättyy rukoushetkeen hautausmaalle siirretyn muistokiven äärellä. Muistokivelle voi laskea oman kynttilälyhdyn.

Rukouspiiri osallistuu kosketusiltaan klo 18.

Rukouspiiri osallistuu kosketusiltaan Kauhajoen kirkossa klo 18.

Aamurukoushetki klo 8-8.45

Aamurukoushetki Kauhajoen kirkossa klo 8-8.45.
Aamurukoushetket ma ja to aamuisin.