Messu ja Majaniemi 3 riparileirin konfirmaatio klo 10

Messu ja Majaniemi 3 riparileirin konfirmaatio Kauhajoen kirkossa klo 10, Tuomas Ala-Opas, Sirkku Ratus, Jouni Niemi, Saana Törmänen, Niina Vesala. Kolehti seurakuntien tyttö- ja poikatyön tukemiseen ja kehittämiseen Suomen Tyttöjen ja Poikien Keskuksen kautta.

Messu klo 15

Messu Kauhajoen kirkossa klo 15, Tuomas Ala-Opas, Liisa Erkinheimo, Jouni Niemi, Manna duo. Kolehti Japanin evankelis-luterilaisen kirkon Tokion uusiin toimitiloihin Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistys ry:n kautta.

Nuorisotalo Setälä

Varustamo klo 19

Varustamo Setälässä klo 19. Musiikkia, raamattua ja rukousta

Iltamessu klo 18

Iltamessu Kauhajoen kirkossa klo 18.