Kansanlähetyksen telttapäivät klo 18

Vihermaan tontilla, Hunsonvirrantie 19

Kadonneen jäljillä, Kansanlähetyksen ja Kauhajoen seurakunnan telttapäivät ma-ke 10.-12.7. klo 18 Vihermaan tontilla os. Hunsonvirrantie 19,
puhe Jouko Ala-Prinkkilä, Eetu Airevuo, musiikki Helena Ala-Prinkkilä, Valakiat johtaa Eija-Maarit Kujala, juonto Leena Savolainen.
Myytävänä kirja- ja musikkituotteita sekä kahvia ja pientä suolaista grillistä.
Yhteislaulut Viiskielisestä. Tervetuloa!
Mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun.

Myytävänä kirja- ja musikkituotteita sekä kahvia ja pientä suolaista grillistä.
Yhteislaulut Viiskielisestä. Tervetuloa!
Mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun.

Kansanlähetys

Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Jouni Niemi, Sirkku Ratus, Antti Ala-Opas, Marja-Liisa Kiukkonen, Minna Viljanen, laulu. Kolehti Ylivieskan uuden kirkon rakentamiseen kirkkopalossa tuhoutuneen kirkon tilalle.

Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, saarna Jussi Pelto-Piri, Antti Ala-Opas, Liisa Erkinheimo, Jouni Niemi, musiikki Jonna Savonniemi, Seija Pietari, Anita Ranta, alkusanat Seija Ollila, Pantin sukujuhla.
Kolehti Evankelisen Lähetysyhdistyksen työn tukemiseen.

Kirkkomuseon piha-alue, Topeeka 9

ELYn kirkkopihaseurat klo 18

ELYn kirkkopihaseurat kirkkomuseon edessä klo 18, Mikkomatti Rinta-Harri, Benjamin Kasari, Sirpa Keski-Antila